ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Κρυολιπόλυση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πολυσυζητημένη μέθοδο αδυνατίσματος


25 Ιουλίου 2021

Κρυολιπόλυση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πολυσυζητημένη μέθοδο αδυνατίσματος
Κρυολιπόλυση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πολυσυζητημένη μέθοδο αδυνατίσματος

Τι θα πρέπει να κάνετε για να έχει η κρυολιπόλυση το καλύτερο αποτέλεσμα και την μεγαλύτερη απώλεια πόντων. Η κρυολιπόλυση είναι μια επαναστατική μέθοδος λιπογλυπτικής που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και στηρίζεται σε έρευνες του Πανεπιστημίου Harvard πάνω στην διαφορετική συμπεριφορά των λιποκυττάρων στις χαμηλές θερμοκρασίες σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος.

Έρχεται λοιπόν να προστεθεί στη φαρέτρα των όπλων της Αισθητικού σαν το πιο αποτελεσματικό χαρτί έναντι του τοπικού πάχους χωρίς τη βοήθεια του «νυστεριού» που όλοι προσπαθούν να αποφύγουν. Όλοι μας επιθυμούμε μία “γρήγορη και ανώδυνη” θεραπεία και ας χρειαστεί να την επαναλάβουμε γιατί το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο δραστικό όσο το χειρουργικο.

Πως λειτουργεί;

Έχουν γίνει μελέτες που δείχνουν ότι τα λιποκύτταρα είναι πολύ πιο ευαίσθητα στο ψύχος και καταστρέφονται πιο αποτελεσματικά σε σύγκριση με άλλες μεθόδους, όπως οι ραδιοσυχνότητες, οι υπέρηχοι, τα ακουστικά κύματα, τα lasers κλπ. Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης γίνεται ανώδυνα με την εφαρμογή μιας κεφαλής στην περιοχή στόχευσης με συγκεκριμένη θερμοκρασία -7o Cέως -9οC για 60 λεπτά.

Χρησιμοποιούνται ειδικές κεφαλές οι οποίες διαθέτουν αισθητήρες, οι οποίοι διατηρούν σταθερή και ελεγχόμενη τη θερμοκρασία προκαλώντας άμεση ψύξη στο τοπικό πάχος και κρυσταλλοποιώντας τα λιποκύτταρα. Μετά το πέρας της θεραπείας, τα λιποκύτταρα που έχουν επηρεαστεί σταδιακά αποδομούνται με την διάλυση των μεβρανών τους και την σταδιακή απορρόφηση των υπολειμμάτων τους από τον οργανισμό. Αυτή η διαδικασία είναι φυσιολογική, δεν επηρεάζει την επιδερμίδα καθόλου και γίνεται μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ αποτέλεσμα.

jenny.gr

Αποτέλεσμα;

Σε όλες τις μελέτες, αλλά και από την εμπειρία μας μετά την εφαρμογή των κεφαλών αναμένεται η απώλεια του 25 έως 30% κατά μέσο όρο του θεραπευόμενου όγκου Σε όλες τις μελέτες αναφέρεται ποσοστό 85% ικανοποιημένων με το αποτέλεσμα.

Σε ποιόν απευθύνεται: Ιδανικό υποψήφιο της κρυολιπόλυσης αποτελεί ο υγιής ενήλικας, με τοπικό πάχος. Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλες τις περιοχές του σώματος. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι η κοιλιακή χώρα, έσω / έξω μηροί, γλουτοί, γόνατα, μπράτσα. Ενδείκνυται για περιοχές με δύσκολο και σκληρό λίπος που δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό όσο έντονη γυμναστική και σκληρές δίαιτες και αν κάνετε - χάνετε έως και 9 πόντους σε μία μόνο συνεδρία.

jenny.gr

Στην πραγματικότητα όμως, και χωρίς να υποδεικνύουμε ότι υπάρχει περίπτωση χρήσης της κρυολιπόλυσης ως μέθοδος απώλειας βάρους, κάθε τοπικό πάχος στην περιοχή του κορμού, μηρών και βραχιόνων μπορεί να μειωθεί με αυτή τη μέθοδο.

Τι θα πρέπει να προσέξω;

Η διάρκεια της θεραπείας είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που καθορίζει και το καλύτερο αποτέλεσμα. Η θεραπεία της κάθε περιοχής διαρκεί 60 λεπτά και όχι λιγότερο και σε όλη τη διάρκεια είναι καλά ανεκτή. Μικρή ενόχληση παρατηρείται στην έναρξη της εισρόφησης της προς θεραπείας περιοχής λόγω της αρνητικής πίεσης καθώς και πιθανά στο τέλος κατά της διάρκεια της μάλαξης. Οι συχνότερα αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι το αίσθημα καύσου, μικρές μελανιές και «μούδιασμα» του δέρματος.

- Θα πρέπει να ακολουθήσουμε ειδικές οδηγίες που δίνονται από την αισθητικό για να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να αποβάλλει όσα περισσότερα λιποκύταρα γίνεται.

- Επίσης δεν έχει παρατηρηθεί καμία επιδείνωση του σφρίγους της επιδερμίδας και υπάρχουν θεαματικά αποτελέσματα στις περιοχές των βραχιόνων και εσωτερικού μηρών, δηλαδή στις κατεξοχήν δύσκολες περιοχές για χαλάρωση.

Η κρυολιπόλυση αποτελεί την πιο καλά μελετημένη, ασφαλή, αποτελεσματική, μη-χειρουργική τεχνική για μείωση του τοπικού πάχους, ΑΡΚΕΙ να διενεργείται από υπεύθυνο κέντρο με υπεύθυνο προσωπικό.

Θα σας προτείναμε λοιπόν να την δοκιμάστε και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα !

Λιάνα Κόντου

Υπεύθυνη κέντρου

SALUS PER AQUA

Ιπποκράτους 5 Ν.φιλοθέη Αμαρουσίου

Τ. 2106839817

www.salusperaqua.gr

Instagram

Facebook

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.