ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Μυστικά για γρήγορο και τέλειο μαύρισμα με διάρκεια


Ελένη Τσούτση

28 Ιουλίου 2021

Μυστικά για γρήγορο και τέλειο μαύρισμα με διάρκεια
Μυστικά για γρήγορο και τέλειο μαύρισμα με διάρκεια

Αν κάτι θέλουμε από το καλοκαίρι αυτό είναι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα που φυσικά θα έχει διάρκεια και θα μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και τα outfits θα δείχνουν ακόμη πιο stylish.

To μυστικό βήμα λοιπόν για να αποκτήσετε ένα τέτοιο μαύρισμα είναι να ενυδατώνετε το σώμα σας καθημερινά.

Πώς όμως θα αποκτήσετε το τέλειο μαύρισμα;

Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνεται η απολέπιση σώματος. Αποβάλλοντας τα νεκρά κύτταρα, βοηθάμε το σώμα να μαυρίσει ομοιόμορφα. Επιπλέον είναι απαραίτητο η επιδερμίδα να είναι ενυδατωμένη, με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε το ενοχλητικό ξεφλούδισμα.

Καθόμαστε στον ήλιο, τις επιτρεπόμενες ώρες, υπό αντηλιακή προστασία και μαυρίζουμε, δεν καιγόμαστε. Μπορεί μετά το κάψιμο να απολαμβάνουμε μαυρισμένη επιδερμίδα, ωστόσο έχουμε βλάψει το δέρμα μας ανεπανόρθωτα. Να ξέρετε ότι ακόμα και με χρήση προϊόντος με SPF 50+, αν καθίσετε για μαύρισμα μεσημέρι, είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα καείτε. 

jenny.gr

Τέλος, προσέχουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο σώμα, πρόσωπο. Κοιτάμε πάντα την ημερομηνία λήξης, αποφεύγουμε αυτοσχέδια λάδια μαυρίσματος και προτιμούμε αυτά του εμπορίου με δείκτη προστασίας υψηλότερο από SPF 30+.

Η περιοχή του προσώπου καλό είναι να μην εκτείθεται στον ήλιο, να προστατεύεται με αντηλιακό και καπέλο. Για να πετύχετε ηλιοκαμένο look, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα μακιγιάζ και συγκεκριμένα bronzer. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.