ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3 χρήσεις του serum που θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας


Ελένη Τσούτση

8 Αυγούστου 2021

3 χρήσεις του serum που θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας
3 χρήσεις του serum που θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας

Κορυφαίοι makeup artists έχουν πάντα μαζί τους ένα serum και το χρησιμοποιούν στο επαγγελματικό μακιγιάζ.

Η πιο γνωστή χρήση του είναι για ανανέωση της βάσης. Αρκετές φορές τυχαίνει να ξεφεύγουμε στην ποσότητα και το αποτέλεσμα να είναι βαρύ, εκεί απαιτείται η ενυδάτωση του προσώπου με απαλές κινήσεις, με τη χρήση serum. Ελάχιστη ποσότητα στο χέρι είναι αρκετή για να ανανεώσει τη βάση και να κάνει το πρόσωπο πιο λαμπερό.

Για πρωινά looks όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν δοκιμάστε να αναμείξετε το foundation με μικρή ποσότητα serum. Η βάση θα είναι απαλή, λαμπερή και super ενυδατική. Ό,τι απαιτείται με άλλα λόγια για ένα πρωινό makeup look.

Τέλος το serun είναι το προϊον που μπορεί να σβήσει τις έντονες ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών. Αρκετές φορές, όταν το makeup δεν έχει δουλευτεί σωστά, κάθεται πάνω στο πρόσωπο και κάνει πιο έντονες τις ρυτίδες και τις γραμμές στα μάτια. Με την εφαρμογή serum, ενυδατώνεται η περιοχή και τα σημάδια γήρανσης σβήνουν.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.