ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Get the look: 5 makeup looks που μπορείτε να κάνετε αν είστε καλεσμένη σε γάμο


Ελένη Τσούτση

4 Ιουνίου 2021

Get the look: 5 makeup looks που μπορείτε να κάνετε αν είστε καλεσμένη σε γάμο
5 makeup looks που μπορείτε να κάνετε αν είστε καλεσμένη σε γάμο

Θέμα: Καλεσμένη σε γάμο. Ήρθε πάλι η εποχή που τα καλεσμάτα για να παρευρεθούμε σε γάμο ή βάφτιση είναι πολλά και το έρωτημα είναι ένα - "τι θα βάλω πάλι;"

Οι επιλογές μπορεί να είναι πολλές αλλά όταν είναι να επιλέξουμε έχουμε πολλά στο μυαλό μας, όπως το να είναι ξεχωριστό το look, να είναι άνετο και φυσικά να μας κολακεύει. Προσωπικά, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι το look μου τι αισθητική θα έχει, αυτό με βοηθάει στο να βρω το κατάλληλο φόρεμα, να επιλέξω το hairstyle αλλά και το μακιγιάζ.

Μπορεί να έχετε ένα φόρεμα που το φοράτε στην καθημερινότητά σας αλλά κάνετε πρωταγωνιστή τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ σας θα είναι τελείως διαφορετικό.

Το μακιγιάζ λοιπόν μπορεί να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές που θα κρατήσει το τελικό outfit chic και stylish για αυτό συγκεντρώσαμε πέντε ιδανικά makeup looks που θα σας χαρίσουν απλόχερα έμπνευση.

Τολμήστε ένα καλοκαιρινό makeup look που θα δώσει στο πρόσωπό σας όλη την καλοκαιρινή ζεστασιά και τονίστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας ομοιόμορφα. Aνάλογα το ύφος που θα επιλέξετε, δημιουργήστε και το ίδιο μακιγιάζ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.