ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Λαμπερό δέρμα: Οι πιο σημαντικοί κανόνες για να το αποκτήσετε


Ελένη Τσούτση

10 Αυγούστου 2021

Λαμπερό δέρμα: Οι πιο σημαντικοί κανόνες για να το αποκτήσετε
Λαμπερό δέρμα: Οι πιο σημαντικοί κανόνες για να το αποκτήσετε

Μπορεί ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα να φαντάζει δύσκολη υπόθεση, αλλά η αλήθεια είναι ότι αρκούν μόνο λίγα βήματα για να το κατακτήσουμε!

Για να διατηρήσουμε ζωντανό, ενυδατωμένο πρέπει να αναθεωρήσουμε τη ρουτίνα περιποίησης και τρεις απλές αλλαγές θα το κρατήσουν υγιές καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου.

1.Φοράμε αντηλιακό όλο το χρόνο

Εκπαιδεύουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους γύρω μας να φοράμε αντηλιακό όλο το χρόνο και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Ακόμη και συννεφιά να έχει η ακτινοβολία του ήλιου συνεχίζει να είναι ισχυρή και οφείλουμε να προστατεύουμε το δέρμα μας!

2. Περισσότερο νερό

Καθημερινά πρέπει να καταναλώνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό. Είναι ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες, για να κρατήσουμε το δέρμα ενυδατωμένο, καθώς με αυτό τον τρόπο αποβάλλουμε τις τοξίνες.

3. Επενδύουμε σε ισχυρή ενυδατική κρέμα

Απαραίτητο βήμα είναι να χρησιμοποιούμε οπωσδήποτε καθημερινά ορό και στη συνέχεια μια ισχυρή, ενυδατική κρέμα. Επενδύουμε σε προϊόν που περιέχει αντιγηραντικά πεπτίδια και αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι εξαιρετικά ενυδατικά και θα διατηρήσουν την επιδερμίδα ομαλή και μεταξένια.

Δείτε ακόμη:

Μακιγιάζ με ελαφριά βάση 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.