ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Chrissy Teigen ανακάλυψε το μαγικό λάδι προσώπου που έγινε sold out μέσα σε μία νύχτα


Ελένη Τσούτση

30 Αυγούστου 2021

Η Chrissy Teigen ανακάλυψε το μαγικό λάδι προσώπου που έγινε sold out μέσα σε μία νύχτα
Η Chrissy Teigen ανακάλυψε το "μαγικό" λάδι προσώπου που έγινε sold out μέσα σε μία νύχτα

Όταν οι αγαπημένες μας stars αποκαλύπτουν ποια προϊόντα ομορφιάς εμπιστεύονται στην καθημερινή τους ρουτίνα εμείς δεν μπορούμε παρά να κρατήσουμε σημειώσεις. Πρόσφτατα, η Chrissy Teigen ανακάλυψε το "μαγικό" λάδι προσώπου που ανήκει στη λίστα με τα αγαπημένα της και μάλιστα έγινε sold out μέσα σε μία νύχτα!

Η λαμπερή star ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες εκθιάζοντας το συγκεκριμένο λάδι και όπως φάνηκε οι θαυμαστριές της ταυτίστηκαν και έσπευσαν να το αγοράσουν. Πέρασαν μήνες και η λίστα αναμονής για το Le Prunier Plum Oil που η Teigen ονόμασε «μαγεία» μεγάλωσε πολύ.

Οι skincare experts προτείνουν να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας ρουτίνα το λάδι καθώς ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και την αναζωογονεί. 

Το λάδι προσώπου πρέπει να μπαίνει πρώτο στο πρόσωπό μετά τον καθαρισμό. Και αυτό γιατί αφενός πρέπει οι πόροι να είναι ανοιχτοί για να εισχωρήσει, αφετέρου γιατί αν έχει άλλο προϊόν από κάτω, θα εμποδίσει την διαδικασία αυτή. Εξάλλου, η κρέμα που θα μπει πάνω από το λάδι αυτό που κάνει είναι να “κλειδώνει” την υγρασία και οποιαδήποτε προϊόντα έχετε τοποθετήσει από κάτω.

jenny.gr

Μάλιστα, το έλαιο Le Prunier που λατρεύει η Teigen περιέχει  καθαρό βιολογικό έλαιο δαμάσκηνου και είναι πολλαπλών χρήσεων. Το συγκεκριμένο έλαιο δαμάσκηνου έχει άφθονα αντιοξειδωτικά όπως οι βιταμίνες Ε, C και Α και ωμέγα λιπαρά οξέα 6 και 9 που προστατεύουν το δέρμα από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες, όπως ρύπανση, καπνό και η ηλιακή ακτινοβολία ενώ σφραγίζουν την υγρασία. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.