ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Σας φτιάχνουμε το νεσεσέρ του φθινοπώρου με όλα όσα χρειάζεστε


Ελένη Τσούτση

1 Σεπτεμβρίου 2021

Σας φτιάχνουμε το νεσεσέρ του φθινοπώρου με όλα όσα χρειάζεστε
Σας φτιάχνουμε το νεσεσέρ του φθινοπώρου με όλα όσα χρειάζεστε

Μπορεί ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει σε διάθεση νοσταλγίας για το καλοκαίρι, εμείς όμως σας ετοιμάζουμε για τη νέα σεζόν. Το φθινόπωρο είναι μία εξίσου όμορφη εποχή. Άλλωστε αυτή τη περίοδο  γίνεται πάντα η έναρξη της καθημερινότητας. Οργανώνουμε τις ημέρες μας έτσι όπως θέλουμε και φυσικά αλλάζουμε μερικές καθημερινές μας συνήθειες. 

Αφήστε πίσω σας κάθε σκέψη  των διακοπών και αφοσιωθείτε στην οργάνωση του νεσεσέρ σας. Εμείς συγκεντώσαμε όλα εκείνα τα beauty items που θα σας χαρίσουν αέρα ανανέωσης τόσο στα office looks σας, όσο και στις εξόδους σας. Καιρός να κάνετε περισσότερο focus στο skincare και να βάλετε στη ζωή τις πιο φθινοπωρινές αποχρώσεις στο μακιγιάζ σας. 

Αφήστε στην άκρη λοιπόν τα φωτεινά κραγιόν και τις ανάλαφρες κρέμες και κάντε χώρο για πιο πλούσιες συνθέσεις που θα ενυδατώσουν σε βάθος την κουρασμένη σας επιδερμίδα.Θα δείτε ότι αμέσως θα αντιμετωπίσετε τη νέα σεζόν με περισσότερο ενδιαφέρον.

Δείτε όλα τα νέα beauty items στην παρακάτω gallery:

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.