ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα πιο μυρωδάτα body butters για να ενυδατώσετε το σώμα σας το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

3 Σεπτεμβρίου 2021

Τα πιο μυρωδάτα body butters για να ενυδατώσετε το σώμα σας το φθινόπωρο
Τα πιο μυρωδάτα body butter για να ενυδατώσετε το σώμα σας το φθινόπωρο

Τώρα που η θερμοκρασία αλλάζει και θα έρθουν τα πρώτα κρύα (επιτέλους) καλό είναι να είστε εξοπλισμένες με τα απαραίτητα beauty items του φθινοπώρου. 

Μπορεί το καλοκαίρι ένα ανάλαφρο body lotion να ήταν αρκετό για να ενυδατώσει το σώμα σας, αλλά τους πιο κρύους μήνες η επιδερμίδα σας έχει ανάγκη από κάτι πιο παχύρρευστο και πιο βουτυρένιο ώστε να προστατευτεί από την ξηροδερμία και να διατηρήσει την απαλότητα και τη λάμψη του.

jenny.gr

Φυσικά, όποια εποχή και αν διανύουμε, η ενυδάτωση του σώματός μας είναι απαραίτητη. Μετά από κάθε ντους, αλλά και όταν αισθάνεστε την επιδερμίδα σας αφυδατωμένη, θα πρέπει να απλώνετε κάποιο ενυδατικό προϊόν. 

Το body butter είναι ιδανικό γιατί είναι παχύρρευστο και απορροφάται τέλεια. Αυτό σημαίνει ότι έχει πιο έντονη, λαχταριστή μυρωδιά και μεγαλύτερη διάρκεια στην ενυδάτωση από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Είναι αυτό, δηλαδή, που χρειάζεται το δέρμα όταν σιγά σιγά έρχεται το κρύο.

Επενδύστε λοιπόν σε ένα από τα body butters που συγκεντρώσαμε, τα οποία θα γίνουν ο σύμμαχός σας το επόμενο διάστημα!

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.