ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Είστε vegan; Αυτά είναι τα brands που μπορείτε να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας


Ελένη Τσούτση

6 Σεπτεμβρίου 2021

Είστε vegan; Αυτά είναι τα brands που μπορείτε να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας
Είστε Vegan; Αυτά είναι τα brands που μπορείτε να  προσθέσετε στο νεσεσέρ σας

Αν είστε vegan και έχετε πάρει αυτόν τον ομολογουμένως πολύ καλό τρόπο ζωής για το περιβάλλον σίγουρα καθημερινά θα αναζητάτε νέα προϊόντα που θα καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες. Εμείς θα σταθούμε στα προϊόντα ομορφιάς και τα brands που είναι vegan και μπορείτε να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας. 

Καλό είναι βέβαια να ξεκαθαρίσουμε το εξής καθώς πολλοί μπερδεύονται. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγχέουν τα vegan καλλυντικά με τα προϊόντα που δεν έχουν υποστεί πειράματα σε ζώα, κάτι που δεν ισχύει.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί σε εφαρμογή ο κανονισμός που όχι μόνο απαγορεύει την προώθηση καλλυντικών που η τελική σύνθεση τους έχει δοκιμαστεί σε ζώα, αλλά θα πρέπει να μην περιέχουν υλικά και συστατικά που προέρχονται από ζώα. Ο κανονισμός αυτός αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για ολόκληρη την βιομηχανία της ομορφιάς. 

jenny.gr

Παρακάτω θα βρείτε τις εταιρίες καλλυντικών που δημιουργούν vegan προϊόντα και φυσικά προστατεύουν τα  δικαιώματα των ζώων. Έχουν δημιουργήσει ένα από τα δημοφιλέστερα hashtags στο Instagram, το #veganasfuck.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.