ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tα καλύτερα serums για την ακμή


Ελένη Τσούτση

13 Σεπτεμβρίου 2021

Tα καλύτερα serums για την ακμή
Tα καλύτερα serums για την ακμή

Oι λόγοι των breakouts είναι ποικίλοι και πολλές φορές περίπλοκοι.Μια πολύπλευρη προσέγγιση χρειάζεται μια θεραπευτική αγωγή τοπικών προϊόντων που θα βοηθήσουν σημαντικά και φυσικά ένα πρωτόκολλο για την ακμή που θα ακολουθείτε πιστά. 

Εάν υποφέρετε λοιπόν από ακμή, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα και τακτικό καθαρισμό. Μπορεί, να έχετε πάρει όλα τα συμπληρώματα διατροφής και τα τρόφιμα που εξασφαλίζουν την καθαρότητα του οργανισμού, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε, ότι ταυτόχρονα ακολουθείτε μερικά απλά βήματα, τα οποία σας βοηθούν να καταπολεμήσετε την ακμή που ίσως σας ταλαιπωρεί.

Το κυριότερο που πρέπει να κάνετε, είναι να καθαρίζετε το πρόσωπό σας. Αυτό θα πρέπει να γίνει ρουτίνα για εσάς. Κρατήστε το δέρμα σας απαλλαγμένο από τους ρύπους. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθαρίστε το δέρμα σας με κρύο νερό και όχι με ζεστό, γιατί ευνοεί τα σπυράκια. Το πλύσιμο με λάδι, είναι ένας τρόπος που μπορεί να αφαιρέσει τους ρύπους και να αποτρέψει την ακμή.

jenny.gr

Μην αγγίζετε το πρόσωπό σας. Πολλοί έχετε τη συνήθεια, να αγγίζετε το δέρμα σας τακτικά. Μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό για σας, αλλά όταν αγγίζετε το πρόσωπό σας συνέχεια, ευνοείτε την εμφάνιση της ακμής κατά μήκος του δέρματος σας.

Eκτός από τα παραπάνω βήματα μπορείτε ακόμη εκτός από τη κρέμα για την ακμή σας να προσθέσετε στην περιποίηση της επιδερμίδας σας ένα serum που είναι για ακνεϊκά δέρματα. Την τελευταία χρονιά έχει εμφανιστεί και η mascne, η οποία προκαλεί πολλά breakouts. Όποιος όμως και αν είναι ο λόγος που εμφανίζει ατέλειες η επιδερμίδα σας, μία ρουτίνα περιποίησης με εξειδικευμένα προϊόντα σίγουρα θα βοηθήσει στην καταπολέμηση του προβλήματος!

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα serums που θα σας βοηθήσουν:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.