ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H θεραπεία που θα σας χαρίσει νεανικό δέρμα


26 Σεπτεμβρίου 2021

H θεραπεία που θα σας χαρίσει νεανικό δέρμα

Fractional RF τεχνολογία τελευταίας γενιάς. Αν θέλετε να δείτε το δέρμα σας να αλλάζει μορφή να γίνεται πιο φωτεινό, πιο ελαστικό, πιο σφιχτό και σίγουρα πιο νεανικό είναι η θεραπεία που θα λατρέψετε για έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα!

Τι είναι το FRACTIONAL RF DERMATRIX DUO;

Είναι μία από τις πιο hot τάσεις στην Αμερική. Πρόκειται για μια επαναστατική τεχνολογία που συνδυάζει δύο τεχνολογίες microneedle fractional Rf και no needle fractional RF, αποτελεί την αιχμή της τεχνολογίας στα συστήματα κλασματικής ραδιοσυχνότητας.

jenny.gr

Είναι μια fractional (κλασματική) θεραπεία που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στις υποκείμενες στιβάδες του δέρματος. Στοχεύοντας στα βαθύτερα στρώματα του, οι ιστοί του προσώπου και του σώματος μπορούν να αναδιαμορφωθούν και να αποκαλύψουν μια πιο λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για σύσφιξη, διόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βελτίωση ουλών (πχ ακμής, ραγάδες, ή και χειρουργικές ουλές) ακόμα και για ήπια ενεργό ακμή.

Το σύστημα Fractional Microneedle DERMATRIX DUO, προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα, όπως:
• Μέγιστο αποτέλεσμα ανόρθωσης
• Εστιασμένη θέρμανση Ιστών
• Μηδενική πιθανότητα εγκαυμάτων
• Προσωπικές κεφαλές θεραπείας μιας χρήσης
• Ελάχιστο πόνο χάρη στον ειδικό μηχανισμό δράσης
• Ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας

Ποιές περιοχές είναι κατάλληλες για το DERMATRIX DUO;

Το DERMATRIX DUO μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή που μπορεί να επωφεληθεί από την ανάπλαση και την νεοκολλαγένεση. Η θεραπεία Fractional RF Microneedling εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου, λαιμού καθώς και του σώματος.

Αντιμετωπίζει με θεαματικά αποτελέσματα κάποια από τα ακόλουθα αισθητικά προβλήματα:

-Σύσφιξη, Ανάπλαση, Ρυτίδες προσώπου και περιοφθαλμικές

-Φωτογήρανση

-Σμίκρυνση διευρυμένων πόρων & ρύθμιση σμήγματος

-Ανάπλαση ουλών κυρίως σε ατροφικές, κυβοειδείς ουλές ακμής ή άλλης αιτιολογίας

-Σύσφιξη δέρματος σε δύσκολες περιοχές του σώματος (βραχίονες, γόνατα, κοιλιά, έσω μηροί)

-Ραγάδες

-Επίσης έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα στη χαλάρωση του λαιμού και του ντεκολτέ, όπως και στη ραχιαία επιφάνεια των παλαμών μας.

-Ενδείκνυται για θεραπείες, σμίλευσης περιγράμματος προσώπου, ανάπλασης και λάμψης.

jenny.gr

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται; Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Αρχικά γίνεται αξιολόγηση του προβλήματος και κατόπιν σας προτείνουμε τον απαιτούμενο αριθμό συνεδριών βάσει των προσωπικών σας στόχων και αναγκών. Ο αριθμός και το μεσοδιάστημα των συνεδριών προσαρμόζεται ώστε να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα αλλά συνήθως απαιτούνται 2-4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μηνός.

Σημαντικές βελτιώσεις παρατηρούνται κατά κανόνα λίγες εβδομάδες μετά από κάθε συνεδρία, κυρίως όσον αφορά την εξομάλυνση της υφής του δέρματος, τη σμηγματόρροια ή τον έλεγχο της ενεργής ακμής. Από την πρώτη συνεδρία έχουμε εμφανή αύξηση της ελαστικότητας (σύσφιξη), ενώ 2-3 συνεδρίες είναι απαραίτητες για την ανάπλαση του ουλώδη ιστού που περιλαμβάνει και τις ρυτίδες στο πρόσωπο και τις ραβδώσεις στο σώμα.

Τι χρόνο αποθεραπείας έχει;

Ο χρόνος αποθεραπείας ποικίλει από μερικές ώρες έως και 2 ημέρες, ανάλογα με το πρωτόκολλο εφαρμογής, και συνήθως αφορά ήπια έως μέτρια ερυθρότητα.

Μετά την θεραπεία επιστρέφει κανείς στις καθημερινές του δραστηριότητες, αποφεύγοντας όμως για 1-2 ημέρες το πολύ ζεστο νερό στην περιοχή καθώς και το έντονο μασάζ. Η χρήση αντιηλιακής κρέμας είναι απαραίτητη.

Το δέρμα σας αμέσως μετά την θεραπεία θα είναι πιο σφριγηλό και ανορθωμένο και το αποτέλεσμα θαβελτιώνεται σταθερά μέσα στους επόμενους 4-6 μήνες, καθώς το νέο κολλαγόνο αναπλάθει την επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα διαρκούν είναι τουλάχιστον 1 ετος ! Είναι η θεραπεία που θα αγαπήσετε !

Λιάνα Κόντου

Διπλωματούχος Τ.Ε.Ι Αθηνών Αισθητικής - Κοσμητολογίας
BTEC Higher National Diploma in Beauty Therapy England

SALUS PER AQUA

Ιπποκράτους 5 Ν.Φιλοθέη Αμαρουσίου

Τ. 210-6839817

www.salusperaqua.gr

Instagram

Facebook

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.