ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα φθινοπωρινά αρώματα που θα λατρέψετε


Ελένη Τσούτση

3 Οκτωβρίου 2021

Τα φθινοπωρινά αρώματα που θα λατρέψετε
Τα φθινοπωρινά αρώματα που θα λατρέψετε

Eίναι η κατάλληλη εποχή για να ανζητήσετε το νέο άρωμα που θα σας συντροφεύσει τη νέα σεζόν. Επιθυμείτε  να φοράτε διαφορετικό άρωμα κάθε μέρα ή μήπως μένετε πιστές σε μία μυρωδιά μέχρι να ανακαλύψετε την επόμενη που θα σας ενθουσιάσει; Όπου και αν ανήκετε σίγουρα η λίστα που δημιουργήσαμε θα σας εμπνεύσει για το επόμενο ή επόμενα αρώματα της συλλογής σας! 

Αν κάτι λατρεύω προσωπικά στα αρώματα εκτός από τη μυρωδιά είναι τα πανέμορφα μπουκαλάκια που  δείχνουν τέλεια στο μπουντουάρ και συνήθως επηρεάζομαι πολύ από αυτόν τον συνδυασμό! Ακόμη, κάτι που μου αρέσει να κάνω πριν καταλήξω στο άρωμα που θα αγοράσω είναι όταν το μυρίζω να σκέφτομαι πώς συνδυάζεται με τις αγαπημένες μου συνήθειες. Για παράδειγμα, όταν πίνω καφέ ή όταν διαβάζω ένα βιβλίο, δηλαδή πόσο με χαλαρώνει η μυρωδιά του. 

Με το φθινόπωρο λοιπόν να έχει επίσημα ξεκινήσει, ήρθε η στιγμή να αναζητήσετε το άρωμα που θα σας ταξιδεύει απο εδώ και στο εξής.

Η επιλογή ενός αρώματος είναι μία ξεκάθαρα προσωπική υπόθεση αλλά εμείς συγκεντρώσαμε αυτά που θα λατρέψετε αυτή την εποχή και είμαστε σίγουρες πως σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε θα γίνουν, για διαφορετικούς λόγους, ο σύμμαχος σας!

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.