ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ta scrub προσώπου που θα καθαρίσουν σε βάθος την επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

9 Οκτωβρίου 2021

Ta scrub προσώπου που θα καθαρίσουν σε βάθος την επιδερμίδα σας

Το κάθε δέρμα είναι εντελώς διαφορετικό και κατ’ επέκταση έχει άλλες ανάγκες. Τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει μία γυναίκα για το δέρμα της καλό είναι να εξαρτώνται από το τύπο του, δηλαδή αν είναι λιπαρό, ξηρό ή κανονικό. Αυτό το κριτήριο θα σας βοηθήσει να κάνετε έξυπνο beauty shopping.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την αγαπημένη μου -ελπίζω και δική σας – απολέπιση. Καλό είναι να μην την αμελείτε καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία το πρόσωπό σας θα καθαρίσει σε βάθος και η επιδερμίδα σας θα αναπνεύσει. Μπορεί για τις περισσότερες να φαίνεται ένα βαρετό βήμα αλλά δεν είναι. Μια καλή απολέπιση θα απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους που συγκεντρώνονται στο δέρμα από την ατμόσφαιρα.

Βέβαια, οφείλετε να δείξετε και προσοχή όπως επισημαίνουν και οι ειδικοί καθώς μπορεί η απολέπιση να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η αλόγιστη χρήση σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλουμε, μία με δυο φορές την εβδομάδα είναι η ιδανική συχνότητα.

Η υπερβολική χρήση μόνο να βλάψει μπορεί το δέρμα. Αφιέρωσε λίγα λεπτά για να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου και σύντομα θα διαπιστώσεις πόσο σημαντικό βήμα είναι της ρουτίνας ομορφιάς.

Παρακάτω δείτε τα καλύτερα scrubs της αγοράς και επενδύστε σε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.