ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτά τα 10 προϊόντα ομορφιάς αρκούν για να πείτε αντίο στα φίλτρα


Ελένη Τσούτση

12 Οκτωβρίου 2021

Αυτά τα 10 προϊόντα ομορφιάς αρκούν για να πείτε αντίο στα φίλτρα
10 προϊόντα ομορφιάς αρκούν για να πείτε αντίο στα φίλτρα

Mπορεί τα φίλτρα στα social media να έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και η χρήση τους να μας κάνει να νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά το ερώτημα είναι για πόσο ακόμη; Eμείς σας έχουμε μια καλή πρόταση για να μην ξαναχρειαστεί να βάλετε φίλτρα στις selfie σας -παρά μόνο αυτά που έχουν πλάκα.

Το μυστικό κρύβεται στο skincare και στην σωστή περιποίηση της επιδερμίδας. Τονώστε το δέρμα σας και χαρίστε του τη ζωντάνια που ενδεχομένως μπορεί να έχει χάσει από τον ήλιο και την αλμύρα της θάλασσας. Eίτε είστε skincare junkie είτε όχι, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι ενυδατικές κρέμες και τα serums αποτελούν το Α και το Ω για την αναζωογόνηση και αντιγήρανση του δέρματος.

jenny.gr

Μπορεί να έχετε επενδύσει ήδη σε μία καλή ενυδατική, μη ξεχνάτε όμως ότι και το serum αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος κάθε skincare ρουτίνας, καθώς η μοναδική αίσθηση που προσφέρει και οι πλούσιες ευεργετικές του ιδιότητες δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο προϊόν.

Oι επιλογές είναι πάρα πολλές και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό κρέμας και serum που θα ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Για κανονική, λιπαρή ή μικτή επιδερμίδα, αυτά είναι τα καλυτέρα skincare προϊόντα που πρέπει να προσθέσετε στη λίστα σας και να πείτε αντίο στα φίλτρα.

jenny.gr