ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 ενυδατικές κρέμες προσώπου με SPF για να αναβαθμίσετε τη φθινοπωρινή σας ρουτίνα


Ελένη Τσούτση

20 Οκτωβρίου 2021

 5 ενυδατικές κρέμες προσώπου με SPF για να αναβαθμίσετε τη φθινοπωρινή σας ρουτίνα
5 ενυδατικές κρέμες προσώπου με SPF για να αναβαθμίσετε τη ρουτίνα σας

Το καλοκαίρι μπορεί να το έχουμε συνδέσει με την αντηλιακή προστασία αλλά αυτό που δεν σταματούν να τονίζουν οι δερματολόγοι είναι πόσο σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε να προστατευόμαστε από τον ήλιο όλο το χρόνο. Αν δυσκολεύεστε να εφαρμόζετε και το αντηλιακό σας και την ενυδατική σας κρέμα τότε είναι καιρός να επενδύσετε σε με ενυδατική με υψηλό δείκτη προστασίας προκειμένου να έχετε πλήρη φροντίδα.

Άλλωστε πολλές ενυδατικές κρέμες πλέον έχουν ήδη SPF στη φόρμουλα τους. Τα πιο ευχάριστα νέα όμως είναι ότι διαθέτουν SPF χωρίς συμβιβασμούς στο άρωμα, την υφή ή την αποτελεσματικότητα. Eπενδύστε λοιπόν σε μία κρέμα που συνδυάζει τα οφέλη της ενυδατικής κρέμας αλλά και του αντηλιακού και χαρίστε στο δέρμα σας βαθιά ενυδάτωση και προστασία.

Αν δουλεύετε για πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή σας ή σπαταλάτε πολύ χρόνο μπροστά από την οθόνη του κινητού σας αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο που κάνει απαραίτητο το αντηλιακό.

jenny.gr

Ο χρόνος έκθεσής μας στο μπλε φως τείνει να ξεπεράσει κατά πολύ τον χρόνο έκθεσης στην αστική ρύπανση και την UV ακτινοβολία. Για αυτό και θεωρούν τη φωτορύπανση από το μπλε φως (Blue Light Pollution) τη νέα αιτία πρόωρης γήρανσης. Η μπλε ακτινοβολία επιβαρύνει και την επιδερμίδα με αποτέλεσμα τη θαμπή, κουρασμένη όψη και τη δημιουργία λεπτών γραμμών.

Ανανεώστε τη φθινοπωρινή σας ρουτίνα με μία από τις παρακάτω ενυδατικές κρέμες με SPF:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.