ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To απόλυτο προϊόν anti-ageing για να κερδίσετε τη μάχη με τo χρόνο


Ελένη Τσούτση

3 Δεκεμβρίου 2021

To απόλυτο προϊόν anti-ageing για να κερδίσετε τη μάχη με τo χρόνο
To απόλυτο προϊόν anti-ageing για να κερδίσετε τη μάχη με τη γήρανση

Η νεανική επιδερμίδα είναι ο διακαής πόθος όλων των γυναικών. Με την πάροδο του χρόνου όμως παρατηρούμε ολοένα και περισσότερα σημάδια γήρανσης όπως τις λεπτές γραμμές και τις πρώτες ρυτίδες.Το δέρμα αρχίζει να αλλάζει και η πρόληψη σύμφωνα με τους skincare experts είναι το μυστικό της φρέσκιας και λαμπερής όψης.

Πριν το δέρμα αρχίσει να χάνει την ελαστικότητά του και την ακτινοβολία του μπορούμε να οπλιστούμε με τα κατάλληλα εφόδια και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κερδίσουμε τη μάχη με το χρόνο. Τα σημάδια του χρόνου μπορεί να είναι αναπόφευκτα αλλά χάρη στα anti-ageing προϊόντα ομορφιάς μπορούμε σίγουρα να τα καθυστερήσουμε.

Η La Roche Posay, το αγαπημένο skincare brand των γυναικών, έχει δημιουργήσει τη πετυχημένη σειρά HΥΑLU B5 με το HYALU B5 serum. To ευαίσθητο δέρμα γερνά ταχύτερα και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ανακάμψει. O ορός HYALU B5 χάρη στο το υαλουρονικό οξύ, το «μόριο της πυκνότητας», που περιέχει βοηθάει ενεργά στη διατήρηση του όγκου και της πυκνότητας της επιδερμίδας.

jenny.gr

«Το υαλουρονικό οξύ δρα σα σφουγγάρι συγκρατεί τεράστιες ποσότητες νερού, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και ενισχύοντας τον όγκο του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνει την όψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων».

Η La Roche-Posay συνεργάζεται άμεσα με τους δερματολόγους και δημιούργησε μια νέα πρωτοποριακή σειρά για την αποκατάσταση του όγκου και της πυκνότητας του δέρματος: την Hyalu B5. Μάλιστα, δύο τύποι υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους, επιλεγμένοι ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα, συνδυάζονται με τη Βιταμίνη B5 που συμβάλλει στην επανεπιθηλιοποίηση και την επούλωση του δέρματος.

jenny.gr

Ο ορός HYALU B5 έχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα μετά από 4 ώρες καθώς η επιδερμίδα γεμίζει και επανορθώνεται. Γίνεται πιο ελαστική και πιο σφριγηλή ενώ επαναφέρει τις βασικές ιδιότητες του νεανικού δέρματος σε χρόνο ρεκόρ.

jenny.gr

Οι δερματολόγοι έχουν επισημάνει πολλές φορές το σημαντικό ρόλο του υαλουρονικού οξέος καθώς η απωλειά του επιφέρει απώλεια όγκου και ελαστικότητας και σχηματισμών νέων λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Περισσότεροι από 90 χιλιάδες δερματολόγοι παγκοσμίως συστήνουν τη La Roche-Posay.

H Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, χαρακτηριστικά αναφέρει:

jenny.gr
Επ. Διευθύντρια Cosmetic Derma Medicine Κηφισιά, Λεωφ. Κηφισίας 252

“Το υαλουρονικό οξύ έχει καθιερωθεί ως πολύτιμο συστατικό ανάμεσα στις κορυφαίες αισθητικές θεραπείες αντιγήρανσης που εκτελούνται καθημερινά στο δερματολογικό ιατρείο. Επιπλέον, συγκαταλέγεται στη λίστα των συστατικών αιχμής και περιέχεται στα πιο γνωστά αντιγηραντικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους!

Ως φυσικό ενυδατικό συστατικό συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής υγρασίας του δέρματος, στη λείανση ήδη εγκατεστημένων ρυτιδων γήρανσης αλλά και στην ανάκτηση του χαμένου όγκου και της ελαστικότητας του δέρματος. Συνδυάζεται άριστα με αντιοξειδωτικά συστατικά και σύμπλοκα καθώς και με τη Βιταμίνη Β5, με στόχο την κυτταρική ανάπλαση και την ανασύσταση του επιδερμικού φραγμού, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή προστασία από εξωτερικές επιθέσεις.”

jenny.gr

Eκτός από τη παραπάνω προσθήκη με τo θαυματουργό serum HYALU B5, η La Roche-Posay, ηγέτιδα μάρκα στο χώρο του skincare καινοτομεί για μια ακόμα φορά με την αγωγή 7 ημερών Hyalu B5 Ampoules και την ενυδατική κρέμα, Ηyalu B5 Aquagel με SPF30.

Η εντατική αγωγή 7 ημερών επανορθώνει και ανακτά την ελαστικότητα της επιδερμίδας σε μόλις 1 ώρα, χάρη στη σύσταση του προϊόντος με καθαρό υαλουρονικό οξύ σε 3 μορφές, βιταμίνη Β5 και μπλέ χαλκό για ανάπλαση της επιδερμίδας.

jenny.gr

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια εντατική αγωγή που προσφέρει στην επιδερμίδα άμεσο αποτέλεσμα lifting. Μέσα σε μόλις 7 ημέρες οι ρυτίδες της επιδερμίδας υποχωρούν έως και -9%. Μία ακόμη επαναστατική δράση για το brand είναι ότι οι αμπούλες είναι εξαιρετικά ασφαλές προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και μετά από θεραπείες όπως botox, fillers, μεσοθεραπεία, peeling και laser.

Η Ηyalu B5 Aquagel με SPF30 χάρη στη μοναδική της σύνθεση, το δέρμα ανακτά την ελαστικότητά του μέσα σε μία μόλις ώρα. Εκτός από την γρήγορη και αποτελεσματική του δράση στην επανόρθωση της επιδερμίδας, το νέο αυτό δερματολογικό συμπύκνωμα παρέχει υψηλή προστασία από τους εξωτερικούς επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η ακτινοβολία και η ατμοσφαιρική ρύπανση.

jenny.gr

Η σύνθεση HYALU B5 AQUAGEL SPF30 έχει πρωτοποριακή υφή gel και προσφέρει αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Είναι ιδανική για συνδυαστική χρήση με το HYALU B5 Serum καθημερινά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο λαιμό.

Αν αυτά δεν είναι τα καλύτερα νέα για την επιδερμίδα σας, τότε ποια είναι; Η La Roche Posay μας συστήνει την ολοκληρωμένη σειρά Hyalu B5 με τρία μοναδικά προϊόντα που θα ενισχύσουν τα επίπεδα κολλαγόνου στο δέρμα σας. Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του προστατεύει από τις περιβαλλοντικές βλάβες και μειώνει ακόμη και τις πιο βαθιές ρυτίδες.

Δώστε στο δέρμα σας πίσω τη νιότη του!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.