ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τονώστε το δέρμα σας με τα καλύτερα προϊόντα κολλαγόνου


Ελένη Τσούτση

13 Νοεμβρίου 2021

Τονώστε το δέρμα σας με τα καλύτερα προϊόντα κολλαγόνου
Τονώστε το δέρμα σας με τα καλύτερα προϊόντα κολλαγόνου

Ποια θα έλεγε όχι σε ένα λαμπερό, νεανικό πρόσωπο; Νομίζω καμία! Οι περισσότερες γυναίκες πλέον φροντίζουν για να διατηρούν την επιδερμίδα τους όσο το δυνατόν πιο όμορφη και υγιή. Κρέμες, μάσκες, scrubs καθαρισμοί είναι μόνο μερικά στάδια της καθημερινής ρουτίνας για ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ωστόσο η φυσική φθορά της επιδερμίδας είναι αναπόφευκτη. Η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται σταδιακά όσο μεγαλώνουμε γεγονός που σημαίνει ότι η επιδερμίδα χάνει σταδιακά τη σφριγηλότητά της. Επομένως, αν θέλουμε να παρατείνουμε κι άλλο την νεανική όψη του προσώπου μας χρειάζονται πιο δραστικά μέσα.

jenny.gr

Το σώμα μας παράγει κολλαγόνο καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του, αλλά η παραγωγή επιβραδύνεται. Έτσι η τέλεια λύση είναι να επενδύσετε σε μία κρέμα που θα βοηθήσει τη στήριξη της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου. Η μοριακή δομή του κολλαγόνου διεισδύσει στο δέρμα και γίνεται πιο λαμπερό και σφριγηλό. 

Oι παρακάτω κρέμες που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το ταξίδι ανανέωσης της περιποίησης της επιδερμίδας σας:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.