ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Aν είστε 40+, αυτά είναι τα καλύτερα skincare προϊόντα για το δέρμα σας


Ελένη Τσούτση

3 Νοεμβρίου 2021

Aν είστε 40+, αυτά είναι τα καλύτερα skincare προϊόντα για το δέρμα σας
Aν είστε 40, αυτά είναι τα καλύτερα skincare προϊόντα για το δέρμα σας

Κάθε ηλικία έχει τις δικές της ανάγκες, όσο μεγαλώνουμε είναι φυσικό και οι ανάγκες του δέρματός μας να είναι μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές. Τα 40 πλέον θεωρούνται τα νέα 30 και καθόλου άδικα αφού οι γυναίκες προσέχουν και περιποιούνται περισσότερο τον εαυτό τους και έτσι δείχνουν πιο φρέσκες.

jenny.gr

Οι λεπτές γραμμές στο πρόσωπο έχουν εμφανιστεί στο πρόσωπό σας, με αποτέλεσμα να θέλετε να τις ελαχιστοποιήσετε, όσο πιο πολύ μπορείτε. Τα skincare προϊόντα κατά της γήρανσης που μπορείτε να αναζητήσετε στην αγορά πλέον είναι πολλά και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε στα καλύτερα με σκοπό να δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό και νεανικό.

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι, το νούμερο ένα που μπορεί να περιορίσει τα σημάδια της γήρανσης, είναι να χρησιμοποιείτε ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος.

jenny.gr

Επίσης, το κάπνισμα, παρεμποδίζει την ικανότητα του σώματος να παράγει κολλαγόνο, επιταχύνοντας έτσι την γήρανση. Συνδυάστε τη συνήθεια του τσιγάρου με πολλή έκθεση στον ήλιο και θα έχετε πάνω από 10 φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξετε ρυτίδες από ό, τι τα άτομα ίδιας ηλικίας, που δεν καπνίζουν και προστατεύονται από τον ήλιο.

jenny.gr

Ανανεώστε το νεσεσέρ σας με τα παρακάτω προϊόντα για άνω των 40 και αντιμετωπίστε τις ρυτίδες και τη χαλάρωση της επιδερμίδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.