ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Δοκιμάστε το νέο skincare trend για νεανικό δέρμα


Ελένη Τσούτση

18 Σεπτεμβρίου 2021

Δοκιμάστε το νέο skincare trend για νεανικό δέρμα
Δοκιμάστε το νέο skincare trend για νεανικό δέρμα

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύετε την skincare routine και θέλετε να μαθαίνετε όλα τα νέα trends, σήμερα σας έχουμε την απόλυτη τάση που ήρθε να μας ενθουσιάσει.

Το body combing είναι μια τεχνική μασάζ για πρόσωπο και σώμα, που γίνεται με ένα εργαλείο ομορφιάς, το οποίο έχει σχήμα μιας μικρής χτένας και είναι φτιαγμένο από νεφρίτη και ροζ χαλαζία.

jenny.gr

Τονώνει την κυκλοφορία, μπορεί να μειώσει το πρήξιμο αλλά και την εμφάνιση των ρυτίδων. Μάλιστα, όταν χρησιμοποιείται μεθοδικά, μπορεί να ελαχιστοποιήσει την κυτταρίτιδα, (αυτό μάλλον θα το κάνει το αγαπημένο μας).

Πώς χρησιμοποιείται;

Απλώνετε νερό ή και το αγαπημένο σας body oil στα σημεία που θέλετε, και κάνετε απαλό μασάζ. Στη συνέχεια,  ξεκινήστε να «χτενίζετε» την περιοχή με κινήσεις προς τα κάτω. Με την καθοδική αυτή κίνηση, θα καταφέρετε να διώξετε όλες τις τοξίνες από το σώμα σας και να ανακουφίσετε την επιδερμίδα σας. Οι ίδιες κινήσεις ισχύουν και για το πρόσωπο με την εξαίρεση οι κινήσεις να είναι πιο απαλές ώστε να μην ερεθιστεί η επιδερμίδα. 

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr