ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Fall season: Tips περιποίησης για υγιή ξανθά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

17 Σεπτεμβρίου 2021

Fall season: Tips περιποίησης για υγιή ξανθά μαλλιά
Fall season: Tips περιποίησης για υγιή ξανθά μαλλιά

Tα ξανθά μαλλιά αναμφίβολα, είναι πολύ εντυπωσιακά και αρέσουν στις περισσότερες γυναίκες. Όσες μάλιστα βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά, δύσκολα αλλάζουν χρώμα αλλά συνειδητοποιούν ότι θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση για να είναι πάντα όμορφα και λαμπερά.

Το να διατηρήσετε τα ξανθά σας μαλλιά υγιή είναι ένα challenge αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε αρκεί μόνο να ακολουθήσετε τη σωστή ρουτίνα περιποίησης. Τα παρακάτω tips σίγουρα θα σας βοηθήσουν να έχετε λαμπερά ξανθά μαλλιά, όπως τα ονειρεύεστε!

1. Διαλέξτε το σωστό σαμπουάν και conditioner

Τα κατάλληλα προϊόντα θα δώσουν διάρκεια, ενυδάτωση και λάμψη στο ξανθό χρώμα! Καλό θα είναι να βρείτε τα ιδανικά για εσάς καθώς αυτά θα κάνουν όλη τη δουλειά. Να προτιμήσετε σαμπουάν που έχουν χρώμα μωβ ή ασημί γιατί διατηρούν περισσότερο το χρώμα.

 2. Χαρίστε τους ενυδάτωση

Όπως διψάτε και ενυδατώνετε τον οργανισμό σας, το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά σας. Διψάνε και μάλιστα πολύ περισσότερο από όσο πιστεύετε! Δύο φορές την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε θεραπείες - τις οποίες θα τις αφήνετε όλο το βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα.

jenny.gr

3. Προστασία από τη θερμότητα

Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει γενικότερα να προστατεύετε τα μαλλιά σας όταν χρησιμοποιείτε πιστολάκι ή ψαλίδι. Πόσο μάλλον όταν τα μαλλιά σας είναι ξανθά. Ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας διαλέξτε τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κρέμα, σπρέι ή λαδάκι. Ό,τι βοηθάει περισσότερο την τρίχα σας από το να καταστρέφεται.

4. Εμπιστευτείτε τον ειδικό

Αν θέλετε τα μαλλιά σας να δείχνουν λαμπερά και όχι γεμάτα ψαλίδα, επιλέξτε προσεκτικά το κομμωτήριο και τον hair expert που θα εμπιστευτείτε την περιποίησή τους.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.