ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Black Friday: Τα αρώματα που αξίζει να αποκτήσετε


Ελένη Τσούτση

22 Νοεμβρίου 2021

Black Friday: Τα αρώματα που αξίζει να αποκτήσετε
Black Friday: Τα αρώματα που θα βάλουν σε χειμερινό mood

Το Black Friday είναι η γιορτή των εκπτώσεων. Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκτήσουμε πράγματα που χρειαζόμαστε πολύ πιο οικονομικά. Εμείς σήμερα θα σταθούμε στα beauty items και πιο συγκεκριμένα τα αρώματα που ίσως να θέλατε καιρό αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το αποκτήσετε.

Τα Χριστούγεννα άλλωστε πλησιάζουν και είναι η τέλεια ευκαιρία για να αναζητήσετε τις κατάλληλες festive μυρωδιές, για να «ντύσετε» κάθε σας εμφάνιση και να της δώσετε έναν αέρα ανανέωσης. Η ευωδία που θα διαλέξετε αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα σας και μην ξεχνάτε ότι θα είναι η «υπογραφή» σας στο πέρασμά σας.

jenny.gr

Τα ζεστά αρώματα με νότες σανδαλόξυλου, musk, τριαντάφυλλου και βανίλιας θα σας συναρπάσουν. Αρώματα γλυκά κι άλλα που σου αφήνουν την νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, φτιαγμένα με μεράκι από τους καλύτερους αρωματοποιούς σας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.

jenny.gr

Εμείς κάναμε την έρευνά μας και σας παρουσιάζουμε τα πιο hot right now αρώματα που θα κάνουν τον χειμώνας σας πιο μυρωδάτο!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.