Οι top5 skincare κανόνες που αξίζει να υιοθετήσετε

Ελένη Τσούτση
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021

Στο skincare, όλες οι γυναίκες αναζητάμε καλύτερες επιλογές για λαμπερό και νεανικό δέρμα. Η beauty φιλοσοφία της περιποίησης της επιδερμίδας είναι περισσότερο μακροπρόθεσμη και ολιστική. Με άλλα λόγια, είναι φυσιολογικό μετά από τη χρήση μιας ενυδατικής να μην αποκτήσετε το τέλειο δέρμα, αλλά χρειάζεται περισσότερα βήματα.

Με τη βοήθεια των παρακάτω must-know skincare κανόνων, η επιδερμίδα των ονείρων σας δεν είναι μακριά.Κάθε ηλικία έχει τις δικές της ανάγκες, όσο μεγαλώνουμε είναι φυσικό οι ανάγκες του δέρματός μας να είναι μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές.

Για να δώσετε λοιπόν το κατάλληλο boost στην επιδερμίδα σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τους παρακάτω 5 κανόνες:

1. Ανανεώστε τις κρέμες σας σύμφωνα με τις νέες ανάγκες του δέρματός σας και υιοθετήστε το skincare layering – δηλαδή την εφαρμογή του ενός προϊόντος μετά το άλλο.

2. Ο τρόπος εφαρμογής των προϊόντων θα πρέπει να γίνει ένα πρωτόκολλο ομορφιάς που θα ακολουθείτε καθημερινά, εφαρμόζοντας τα προϊόντα περιποίησης τόσο στο λαιμό όσο και στο ντεκολτέ.

 

3. Βάλτε στη ρουτίνα σας τις DIY μάσκες –τόσο αυτές που μπορείτε να φτιάξετε μόνες με τα πιο αγνά υλικά όσο και του εμπορίου.

4. Ενισχύστε την επιδερμίδα σας με το κατάλληλο serum κατά των ρυτίδων.

5. Μην αμελείτε να φοράτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας όλο το χρόνο και μη ξεχνάτε να εφαρμόζετε και στα χέρια σας καθώς είναι ένα ευαίσθητο σημείο που διαγράφεται το γήρας.