ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί η κρέμα ματιών είναι αναγκαία στη ρουτίνα ομορφιάς;


Ελένη Τσούτση

4 Δεκεμβρίου 2021

Γιατί η κρέμα ματιών είναι αναγκαία στη ρουτίνα ομορφιάς;
Γιατί η κρέμα ματιών είναι αναγκαία στη ρουτίνα ομορφιάς;

Είναι απαραίτητο να προστατεύσουε τη συγκεκριμένη περιοχή, για να καθυστερήσουμε όσο είναι δυνατόν την εμφάνιση ρυτίδων. Όπως για το υπόλοιπο πρόσωπο εφαρμόζουμε serum, για να βοηθήσουμε την κρέμα να διειδύσει στο δέρμα μας, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και για την περιοχή των ματιών.

Αρχικά απλώστε serum ματιών και στη συνέχεια την κρέμα. Να τη χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ, κάνοντας απαλές-ταμποναριστές κινήσεις. Φροντίστε να μη στεγνώνει η κρέμα στη συγκεκριμένη περιοχή αφήστε την κάπως λιπαρή, για να απορροφηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

jenny.gr

Η κρέμα ματιών δεν έχει ηλικία, όπως συμβαίνει με τις κρέμες προσώπου. Η κάθε κρέμα πρέπει να έχει ενυδατικά στοιχεία και βιταμίνες που θα συντηρούν και θα φροντίζουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Όσο μεγαλώνουμε, απλά πρέπει να βρίσκουμε μία πιο ενισχυμένη κρέμα σε υαλουρονικό αλλά και βιταμίνες.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς για το ποιο προϊόν ταιριάζει περισσότερο στα μάτια σας. Ανάλογα με την ηλικία σας αλλά και τον τύπο της επιδερμίδας σας, πρέπει να βρείτε το κατάλληλο προϊόν.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.