ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3 βασικοί κανόνες για νεανικό και λαμπερό δέρμα


Ελένη Τσούτση

6 Δεκεμβρίου 2021

3 βασικοί κανόνες για νεανικό και λαμπερό δέρμα
3 βασικοί κανόνες για νεανικό και λαμπερό δέρμα

H καθημερινή φροντίδα και περιποίηση είναι το Α και το Ω για ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο. Έτσι για να έχετε κάθε μέρα μια φρέσκια επιδερμίδα, πρέπει να ακολουθήσετε 3 απλά και εύκολα βήματα στην ρουτίνα ομορφιάς σας. Ειδικά λίγο πριν τις γιορτές κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας και στην επιδερμίδα σας.

Ποια είναι αυτά λοιπόν;

Καθαρισμός

O καθαρισμός είναι το πρώτο σημαντικό βήμα που πρέπει να περιλαμβάνει η ρουτίνα ομορφιάς σας. Ανακαλύψτε το ιδανικό για το δέρμα σας γαλάκτωμα, αφρό ή lotion και καθαρίστε το πρόσωπό σας με μαλακές, κυκλικές κινήσεις.

Απολέπιση

Η απολέπιση είναι μία διαδικασία, την οποία πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιείτε τουλάχιστον μία φορά τον μήνα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθάει να απορροφηθεί καλύτερα η ενυδατική σας κρέμα. Εφαρμόστε ένα απολεπιστικό scrub μία φορά την εβδομάδα και σταδιακά θα δείτε διαφορά. Προσέξτε ώστε να μην κάνετε απολέπιση πολύ συχνά, καθώς η επιδερμίδα σας θα βρίσκεται περισσότερο εκτεθειμένη σε μικρόβια.

jenny.gr

Eνυδάτωση

Η ενυδατική σας κρέμα δεν θα πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας πρωί και βράδυ. Είναι το προϊόν που δεν πρόκειται να αποχωριστείτε ούτε στιγμή, καθώς σας προσφέρει την προστασία και τη φροντίδα που χρειάζεστε.

Δείτε ακόμη:

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty Images