ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Demi Moore φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δείχνει το τέλειο δέρμα της


Ελένη Τσούτση

14 Δεκεμβρίου 2021

H Demi Moore φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δείχνει το τέλειο δέρμα της
Instagram/@Demimoore
Η 59χρονη ηθοποιός προτίμησε να μη χρησιμοποιήσει φίλτρα

H αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες σταρ εκτός από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, μας δείχνουν και φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους και μάλιστα χωρίς φίλτρα. Αναμεσά σε αυτούς βρίσκεται και η αγαπημένη μας Demi Moore η οποία προσπαθεί να παρουσιάζεται την πιο φυσική πλευρά της.

Η 59χρονη Moore προτίμησε να μη χρησιμοποιήσει φίλτρα αφού ανέβασε μία μία selfie της στο Instagram, στην οποία δεν είχε ίχνος μακιγιάζ και μάλιστα έγραψε λεζάντα της, η ημέρα της ξεκίνησε με: ¨Ζεστό μπάνιο νωρίς το πρωί και διαλογισμό. Απομόνωση και τρελά τραγούδια".

Η ηθοποιός φοράει τα μαύρα γυαλιά της (που δεν τα αποχωρίζεται τελευταία) και όπως είναι φανερό, η επιδερμίδα της είναι αψεγάδιαστη, που μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε όλα τα skincare μυστικά της. Στο παρελθόν, έχει αποκαλύψει ότι ενυδατώνει καθημερινά την επιδερμίδα της καθώς είναι αρκετά ευαίσθητή και δεν ξεχνάει να εφαρμόζει το αντηλιακό της όλο το χρόνο. Τέλος, πίνει πολύ νερό ενώ η άσκηση για εκείνη είναι σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS