ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Eye patches: Τα καλύτερα της αγοράς για ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα


Ελένη Τσούτση

22 Δεκεμβρίου 2021

Eye patches: Τα καλύτερα της αγοράς για ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα
Οι ώρες που περνάμε όλοι μας μπροστά από έναν υπολογιστή είναι πολλές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το βλέμμα μας να δείχνει θαμπό και κουρασμένο.

Το concealer μπορεί να το καμουφλάρει και να δίνει φως, όμως οι skincare gurus γνωρίζουν καλά πως είναι απαραίτητο να φροντίσουν ουσιαστικά την επιδερμίδα τους γύρω από τα μάτια.

Τα τελευταία χρόνια λοιπόν παρατηρούμε μία άνοδο των eye patches. Δεν είναι τυχαίο που τα βλέπουμε όλο και περισσότερο στα social media αφού είναι πολλές οι σταρ που τα εμπιστεύονται. Πρόκειται για αυτοκόλλητες μάσκες που εφαρμόζονται κάτω από τα μάτια και περιέχουν τα πιο επίλεκτα συστατικά όπως ρετινόλη, καφεΐνη, υαλουρονικό οξύ, ceramides και μειώνουν το οίδημα και τους μαύρους κύκλους.

Τα eye patches χαρίζουν λαμπερό βλέμμα και άμεσο αποτέλεσμα λείανσης στις λεπτές γραμμές. Είναι σημαντικό, να τονίσουμε ότι δεν αντικαθιστούν την καθημερινή χρήση της κρέμας ματιών σας, η οποία θα κάνει ακόμη μεγαλύτερη δουλειά.

Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα eye patches της αγοράς ώστε να δοκιμάσετε καθώς είναι βέβαιο ότι τις γιορτές θα τα χρειαστείτε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.