ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς να κάνετε κρυοθεραπεία μόνες σας στο σπίτι


Ελένη Τσούτση

20 Δεκεμβρίου 2021

Πώς να κάνετε κρυοθεραπεία μόνες σας στο σπίτι
Pexels
Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας ότι ορισμένες θεραπείες μπορούν να γίνουν μόνο σε spa αλλά αυτό είναι μύθος.

Εμείς σήμερα σας έχουμε ευχάριστα νέα αφού μπορείτε μόνες σας να κάνετε κρυοθεραπεία στο σπίτι και να νιώσετε την επιδερμίδα σας πιο λαμπερή και σφριγηλή από ποτέ.

Η κρυοθεραπεία χρησιμοποιείται, ως θεραπεία κατά πολλών παθήσεων του δέρματος από εξειδικευμένους δερματολόγους και αισθητικούς, χάρη στα οφέλη που προσφέρει στην αναδόμηση της επιδερμίδας. Δεν χρειάζεται λοιπόν να έχετε εργαλεία κρυοθεραπείας (αν και μπορείτε να επενδύσετε καθώς υπάρχουν αρκετές επιλογές στην αγορά) αλλά παγάκια και να κάνετε τις σωστές κινήσεις.

Τα παγάκια σύμφωνα με τους ειδικούς μπορούν να σας προσφέρουν ένα αναζωογονητικό, αλλά μακροπρόθεσμα θεραπευτικό για μια σειρά δερματικών προβλημάτων.

Αν θέλετε να αντικρίσετε στον καθρέφτη σας ένα πρόσωπο πιο φωτεινό και πιο καθαρό δέρμα – η κίνηση είναι μία: εφαρμόστε πάγο στην επιδερμίδα σας.

Pexels

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία πλένοντας το πρόσωπό σας με νερό και έπειτα να το στεγνώσετε καλά με μία πετσέτα. Να τυλίξετε μερικά παγάκια σε ένα καθαρό χαρτί ή ένα βαμβακερό ύφασμα και να τοποθετήσετε τα παγάκια στα σημεία που έχουν ερεθισμούς για δυο λεπτά. Αυτό που θα δείτε είναι ότι ο πάγος θα ελαχιστοποιήσει την παραγωγή λιπαρότητας και θα κάνει πιο μικρούς τους πόρους.

Ακόμη, μπορείτε να τοποθετήσετε πάγο στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας. Να τυλίξετε μερικούς κύβους πάγου σε ένα καθαρό απορροφητικό χαρτί και να κάνετε ήπιο μασάζ με κυκλικές κινήσεις πάνω και κάτω από τα μάτια με φορά από την εσωτερική των ματιών προς τα φρύδια.

Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία καθημερινά πρωί και βράδυ. Δείτε την επιδερμίδα σας πιο νεανική και φρέσκια επενδύοντας σε ένα εργαλείο κρυοθεραπείας είτε απλώς χρησιμοποιώντας τα παγάκια από το ψυγείο σας. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Kiramoon Moon Globes
Angela Caglia Cryo Facial Set

TAGS