ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Hydraglow: Δοκιμάσαμε την αγαπημένη θεραπεία των celebrities για λαμπερό δέρμα


Ελένη Τσούτση

20 Δεκεμβρίου 2021

Hydraglow: Δοκιμάσαμε την αγαπημένη θεραπεία των celebrities για λαμπερό δέρμα
Unsplash
H νέα χρονιά πλησιάζει και αυτό σημαίνει νέοι στόχοι.

Ο δικός μου λοιπόν στόχος είναι να φροντίζω τον εαυτό μου περισσότερο και πιο ουσιαστικά. Για να αποχαιρετήσω λοιπόν το 2021 αποφάσισα να περιποιηθώ την επιδερμίδα μου και να δοκιμάσω την αγαπημένη θεραπεία των σταρ.

Έκλεισα λοιπόν ραντεβού στο "Salus per Aqua" για να δοκιμάσω την Hydraglow και ανυπομονούσα να δω το δέρμα μου πιο καθαρό και λαμπερό λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Όταν έφτασα με υποδέχτηκε η ιδιοκτήτρια, κα Λιάνα Κόντου. Η πρώτη μου σκέψη αντικρίζοντας το χώρο ήταν «Θέλω να δοκιμάσω όλες τις θεραπείες που υπάρχουν». Ένιωθα πολύ οικεία και αυτό με έκανε να είμαι χαλαρή και να ρωτήσω, στην κυριολεξία τα πάντα γύρω από τη θεραπεία.

Η κα Κόντου με ενημέρωσε για τη μεγάλη αποδοχή που έχει η Hydraglow από τις celebrities καθώς όταν θέλουν κάτι γρήγορο, απλό και παράλληλα δραστικό είναι η πρώτη τους επιλογή.

Πρώτα λοιπόν συζήτησα με την Κα Κόντου και αφού είδε τις ατέλειες που είχα, αποφασίσαμε να κάνω την Hydraglow, δηλαδή καθαρισμό, απολέπιση και ενυδάτωση. Με λίγα λόγια, το τέλειο boost για την επιδερμίδα μου που το τελευταίο διάστημα ήταν θαμπή και έδειχνε κουρασμένη.

Ήθελα να δω μια ανανέωση στο δέρμα μου, να γίνει πιο φωτεινό, πιο ελαστικό και σίγουρα πιο φρέσκο. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο skincare αυτή τη στιγμή στην Αμερική και ανυπομονούσα να τη δοκιμάσω -και ιδανικά να εντυπωσιαστώ από τα αποτελέσματα.

H Hydraglow είναι μια εξαιρετική μη επεμβατική θεραπεία που συνδυάζει υδροδερμοαπόξεση, ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία και σύσφιξη του δέρματος, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο πρόσωπο, όπως με διαβεβαίωσε η κα Κόντου.

Πριν αρχίσω τη θεραπεία, η ειδικός εξέτασε με μεγάλη προσοχή το δέρμα μου.

Jenny.Gr
Photo credits:Δώρα Δημητρίου

Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 6 σημαντικά βήματα. Χρησιμοποίησε στο πρώτο στάδιο υπέρηχους για να βοηθήσει το δέρμα να αποβάλει τα νεκρά κύτταρα και να προετοιμαστεί για τα επόμενα στάδια της θεραπείας.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Με τη βοήθεια μιας ελικοειδούς κεφαλής και των διαμαντιών εκτόξευσε στο δέρμα νερό με φυσικά και φυτικά εκχυλίσματα. Ταυτόχρονα, με εφαρμογή αρνητικής πίεσης έγινε αναρρόφηση και απομακρύνθηκαν με φυσικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Στη συνέχεια, προωθούνται στο δέρμα Β-υδρόξυ- οξέα, χαμηλής συγκέντρωσης, για ήπια απολέπιση. Παράλληλα, η ελικοειδής αναρρόφηση καθαρίζει τους πόρους από το σμήγμα, επιτρέποντάς τους να απορροφήσουν τα ενυδατικά και συσφικτικά δραστικά συστατικά μείγματος από αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ που προωθούνται στο καθαρό δέρμα με την χρήση διπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF, χαρίζοντας έτσι ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Στην συνέχεια χρησιμοποιήθηκε φωτοδυναμική θεραπεία PDT και ολοκληρώθηκε η διαδικασία με ψεκασμό με οξυγόνο και με ειδικό αναζωογονητικό μείγμα αιθέριων ελαίων!

Τι κάνει τόσο ξεχωριστή την Hydraglow;

Η Hydraglow αποτελεί μία ασφαλή, γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδο, προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, χωρίς βελόνες και πόνο μας δίνει την δυνατότητα να προωθούμε θρεπτικές ουσίες ταυτόχρονα με την απολέπισή του. Η ιδιότητα αυτή είναι που την διαχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο δερμοαπόξεσης.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

H αλήθεια είναι ότι χαλάρωσα πολύ αφού απολάμβανα το κάθε βήμα. Όταν είδα το πρόσωπό μου στον καθρέφτη κατάλαβα γιατί οι celebrities εμπιστεύονται αυτή τη θεραπεία – ήταν λαμπερό, ενυδατωμένο και λείο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψω πολύ σύντομα για τη δεύτερη συνεδρία!

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Αν και εσείς θέλετε να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την Hydraglow, η ειδικός θα εξετάσει τις ανάγκες της επιδερμίδας και θα σας προτείνει τον κατάλληλο αριθμό θεραπειών.

Λιάνα Κόντου
Διπλωματούχος Τ.Ε.Ι Αθηνών Αισθητικής - Κοσμητολογίας
BTEC Higher National Diploma in Beauty Therapy England
SALUS PER AQUA
Ιπποκράτους 5 Ν.Φιλοθέη Αμαρουσίου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.