ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 beauty μαθήματα που μάθαμε από τις αγαπημένες μας celebrities το 2021


Ελένη Τσούτση

17 Δεκεμβρίου 2021

5 beauty μαθήματα που μάθαμε από τις αγαπημένες μας celebrities το 2021
Σε λίγες ημέρες το 2021 ολοκληρώνεται και εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε μία ακόμη beauty ανασκόπηση.

Αυτή τη φορά θα κάνουμε focus στις διάφορες τεχνικές ομορφιάς των αγαπημένων μας σταρ, που μας μύησαν είτε στο skincare είτε στη περιποίηση των μαλλιών.

Οι σταρ δεν διστάζουν να δοκιμάσουν ακόμα και extreme τεχνικές αντιγήρανσης, αν θεωρούν πως έχουν αποτέλεσμα. Δοκιμάζουν τα πιο πρωτότυπα μυστικά ομορφιάς στα οποία και ορκίζεται η A-list της showbiz. Οι πιο λαμπερές celebrities αποκαλύπτουν τα beauty hacks που έχουν υιοθετήσει και έχουν αγαπήσει το 2021.

Lady Gaga

Η Lady Gaga είναι τολμηρή τόσο στις εμφανίσεις της όσο και στα beauty hacks που δοκιμάζει. Η λαμπερή σταρ λατρεύει το μπάνιο αλλά όχι έτσι όπως το φαντάζεστε. Η ίδια βουτάει σε μπανιέρα γεμάτη με παγάκια και κάνει ice bath, μια μορφή κρυοθεραπείας. Τα ice baths είναι ιδανικά μετά από έντονη γυμναστική καθώς καταπολεμούν τους πόνους των μυών. Η Lady Gaga σίγουρα χαλαρώνει και ηρεμεί το σώμα της με αυτή τη μέθοδο μετά από τις συναυλίες της.

Jenny.Gr

Kate Hudson

Ποιο είναι το μυστικό της αγαπημένης ηθοποιού; Όπως αποκαλύπτει να πίνει νερό και να κοιμάται! Όποτε αισθάνεται ότι η επιδερμίδα της δεν είναι στα καλύτερά της και είναι αφυδατωμένη τότε ξέρει ακριβώς τι έχει ανάγκη: ύπνο και νερό. Μπορεί να είναι το αυτονοήτο αλλά πολλές φορές μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας το αμελούμε. Η Hudson ήρθε να μας το υπενθυμίσει!

Jenny.Gr

Jennifer Lopez

Τι κάνει και είναι πάντα λαμπερή; H JLo λατρεύει να χρησιμοποεί στη beauty routine της φυσικά συστατικά και το αγαπημένο της είναι το μέλι. Το χρησιμοποιεί σε μάσκες ομορφιάς, σε κρέμες ενυδάτωσης καθώς και σε προϊόντα απολέπισης. Το μέλι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που είναι απαραίτητα για την υγεία του δέρματος καθώς και για τη μείωση των ρυτίδων αλλά και άλλων προβλημάτων του δέρματος.

Jenny.Gr

Cindy Crawford

Το πρώην supermodel φροντίζει την επιδερμίδα της με έναν ιδιαίτερα παράξενο υλικό. Η ίδια λοιπόν εφαρμόζει γάλα στο πρόσωπό της καθώς έτσι αισθάνεται πιο λαμπερό και ενυδατωμένο το δέρμα της. Πιο συγκεκριμένα, έχει ένα spray bottle με γάλα και ψεκάζει συχνά μέσα στην ημέρα το δέρμα της. Aυτό το beauty hack έχει τη σφραγίδα της Crawford και εμείς οφείλουμε να το δοκιμάσουμε.

Jenny.Gr

Hailey Bieber

Το εντυπωσιακό μοντέλο έχει αποκαλύψει ότι χρησιμοποιεί αλατόνερο για την επιδερμίδα της. Όπως έχει πει όλα ξεκίνησαν από ένα ταξίδι της που πέρασε πολύ χρόνο στη θάλασσα, και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τα οφέλη του αλατόνερου. Το αλατόνερο βοηθάει την επιδερμίδα ώστε να καθαρίσει σε βάθος και της χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.