ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Προετοιμάστε το δέρμα σας να λάμψει πριν το ρεβεγιόν


Ελένη Τσούτση

31 Δεκεμβρίου 2021

Προετοιμάστε το δέρμα σας να λάμψει πριν το ρεβεγιόν
Getty Images
Δώστε λάμψη στο δέρμα σας

Ήδη μετράμε αντίστροφα για την Πρωτοχρονιά. Έχουμε καταλήξει στο outfit, στο μακιγιάζ, στο χτένισμα και μας μένει μόνο η περιποίηση της επιδερμίδας. Ναι η περιποίηση της επιδερμίδας είναι το βήμα που θα κάνει αληθινά λαμπερό και αψεγάδιαστο το μακιγιάζ σας!

Jenny.Gr

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα skincare tips της τελευταίας στιγμής ώστε να τα εφαρμόσετε σήμερα.

Διπλός καθαρισμός – Aυτό θα κάνει το πρόσωπό σας να αναζωογονηθεί και να καθαρίσει σε βάθος. Ο πρώτος καθαρισμός θα διώξει τα υπολείμματα των καλλυντικών και τους, ενώ ο δεύτερος θα δράσει και θα προλάβει τα breakouts.

Μάσκα ομορφιάς - Μία μάσκα θα ενυδατώσει και θα θρέψει την επιδερμίδα σας ενώ θα την βοηθήσει να υποδεχτεί το μακιγιάζ. Λίγο πριν το ρεβεγιόν, κάντε pause στην καθημερινότητά σας, αφεθείτε στη δύναμη της αγαπημένης σας face mask.

Μασάζ προσώπου - Θα σας πάρει μόλις 5 λεπτά αλλά τα αποτελέσματα θα είναι θαυματουργά. Εφαρμόστε πρώτα ένα έλαιο στο πρόσωπο και κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις που θα τονώσουν το δέρμα.

Ενυδάτωση - Τέλος, εφαρμόστε μία πλούσια ενυδατική κρέμα τόσο στο πρόσωπό σας όσο στο λαιμό και το ντεκολτέ σας.

Τα 4 αυτά βήματα θα κάνουν την επιδερμίδα σας να δείχνει πιο φρέσκια και όμορφη. Έτοιμες να υποδεχτείτε το νέο έτος με το πιο λαμπερό σας πρόσωπο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.