ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Βήμα-βήμα πώς γίνεται απολέπιση με μαγειρική σόδα


Ελένη Τσούτση

5 Ιανουαρίου 2022

Βήμα-βήμα πώς γίνεται απολέπιση με μαγειρική σόδα
Pexels
Σήμερα αφιερώστε χρόνο στην περιποίηση της επιδερμίδας σας

Μετά τις γιορτές το δέρμα μας έχει ανάγκη από τόνωση και ιδιαίτερη φροντίδα. Σήμερα λοιπόν που θα έχουμε περισσότερο χρόνο ας χαρίσουμε στην επιδερμίδα μας λάμψη και ενυδάτωση.

Προσωπικά τη χρησιμοποιώ για να κάνω απολέπιση στο δέρμα μου, όταν κάνω μπάνιο. Συγκεκριμένα ανακατεύω 1 με 2 κουταλιές της σούπας μαγερική σόδα στο αφρόλουτρό μου και κάνω για περίπου 10 λεπτά απαλό μασάζ. Στη συνέχεια ρίχνω νερό και σκουπίζομαι με ταμποναριστές κινήσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση μετά από το μπάνιο και κυρίως μετά την απολέπιση, η ενυδάτωση με κρέμα ή λάδι σώματος.

Jenny.Gr

Μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι απαραίτητο να κάνουμε απολέπιση και να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα τόσο στο σώμα, όσο και στο πρόσωπό μας. Αμέσως μόλις σκουπιστείτε με ταμποναριστές κινήσεις, θα νιώσετε το δέρμα σας πιο απαλό και λείο. Ενώ μόλις μπει και η ενυδατική η υφή θα είναι μοναδική.

Δοκιμάστε το και δείτε το δέρμα σας πιο λείο και λαμπερό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS