ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

The 90s Supermodel Nude: Η Margot Robbie με το κομψό manicure που θα λατρέψετε το 2022


Ελένη Τσούτση

5 Ιανουαρίου 2022

The 90s Supermodel Nude: Η Margot Robbie με το κομψό manicure που θα λατρέψετε το 2022
Η Margot Robbie σας δίνει έμπνευση για το επόμενο manicure σας

Οι τάσεις της μόδας και της ομορφιάς συνεχίζουν να εμπνέονται από τα '90s. Είδαμε trends που λατρέψαμε εκείνη την δεκαετία να μας συστήνονται ξανά αλλά σε αναβαθμισμένη -ευτυχώς- έκδοση. Σήμερα σας έχουμε την τέλεια πρόταση για το επόμενο manicure σας και, ειδικά αν σας αρέσουν τα λιτά, κομψά νύχια, πολύ δύσκολα θα πείτε όχι!

Ο manicurist των διασήμων, Tom Bachik, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram με το minimal nail look της Margot Robbie - ένα απλό και καθαρό ροζ, που ονόμασε "The 90s Supermodel Nude".

Είναι μία minimal πρόταση που μας υπενθυμίζει ότι ένα καθαρό ροζ βερνίκι αφήνει τα φυσικά νύχια να λάμψουν. Είναι η τέλεια επιλογή και για τον χειμώνα και φωνάζει: «Δεν προσπάθησα καθόλου».

Σύμφωνα με τους experts το 2022 θα δούμε χρώματα βερνικιών που είναι «λίγο πιο casual και φορέσιμα» αφού οι γυναίκες ολοένα και περισσότερο δείχνουν ότι προτιμούν τις πιο φυσικές επιλογές στα νύχια τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.