ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Iman λανσάρει το πρώτο της άρωμα, εμπνευσμένο από τον David Bowie


Ελένη Τσούτση

19 Ιανουαρίου 2022

Η Iman λανσάρει το πρώτο της άρωμα, εμπνευσμένο από τον David Bowie
To πρώτο άρωμα αφιερωμένο στον David Bowie

Η Iman φορούσε για χρόνια το χαρακτηριστικό άρωμα Grey Vetiver του οίκου Tom Ford, όμως μετά το θάνατο του David Bowie θέλησε να νιώσει, όπως δήλωσε, πιο κοντά του. Έτσι δημιούργησε ένα άρωμα εμπνευσμένο από τον αγαπημένο της.

Η Iman θέλησε να δημιουργήσει κάτι νέο για να τιμήσει τον Bowie και να μοιραστεί τις αναμνήσεις της με τους fans του. «Πάντα πίστευα ότι το άρωμα είναι κάτι πολύ προσωπικό», αναφέρει η ίδια. Το όνομα του νέου αρώματος είναι «Love Memoir», και είναι ένας φόρος τιμής στη σχέση της με τον σύζυγό της.

Jenny.Gr

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Iman ανακαλούσε συνεχώς στιγμές που είχε μοιραστεί με τον Bowie και είπε ότι μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια αλλά δεν έχει ξεπεράσει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατό του.

Η έμπνευση για το άρωμα και τη σύνθεσή του ήρθε όταν επισκέφτηκε ένα βουνό που συνήθιζε να πηγαίνει με τον Bowie. Εκεί τα τοπία, το ηλιοβασίλεμα, τα δέντρα την βοήθησαν να ανατρέξει σε όμορφες στιγμές που είχε με τον σύζυγό της.

Jenny.Gr

Το άρωμα που τελικά δημιούργησε είναι ένα μίγμα βέτιβερ (μία από τις αγαπημένες νότες του Bowie) με περγαμόντο -ένα νεύμα στη Φλωρεντία, όπου παντρεύτηκαν. Το άρωμα έχει ακόμη νότες ίριδας και πατσουλί.

Είναι απαλό αλλά παράλληλα δραματικό και έντονο, όπως ακριβώς η προσωπικότητα του Bowie.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.