ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτά είναι τα νέα skincare προϊόντα που θα σας ενθουσιάσουν


Ελένη Τσούτση

19 Ιανουαρίου 2022

Αυτά είναι τα νέα skincare προϊόντα που θα σας ενθουσιάσουν
Aνανεώστε το νεσεσέρ σας

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας νέων λανσαρισμάτων και ο χώρος της ομορφιάς πλημμυρίζει από νέες κρέμες προσώπου, σώματος και skincare προϊόντα που στόχο έχουν την φροντίδα της επιδερμίδας. Αν είστε στη φάση που αναζητάτε νέα προϊόντα για να δημιουργήσετε το απόλυτο kit για το χειμώνα, είστε στο κατάλληλο άρθρο.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή λοιπόν σας παρουσιάζουμε τα beauty items που θα φοράμε όλο τον χειμώνα, από κρέμες μέχρι και serum.

Κάντε scroll down για να βρείτε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την περιποίηση της επιδερμίδας σας από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

1. Drunk Elephant A-Gloei Maretinol Oil

Jenny.Gr

H Drunk Elephant τραβάει πάντα την προσοχή μας τόσο με τα ονόματα των προϊόντων που λανσάρει όσο και με τα συστατικά τους. Ο συγκεκριμένος ορός με ρετινόλη είναι ισχυρός και ικανός να συγκρατεί την υγρασία αλλά και να εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές.

2. Chanel No 1 de Chanel Revitalizing Serum

Jenny.Gr

Νούμερο ένα βήμα της περιποίησης της επιδερμίδας στο τελετουργικό ομορφιάς N° 1 de CHANEL, είναι το συμπυκνωμένο με εκχύλισμα κόκκινης καμέλιας που διατηρεί την όψη της ζωντάνιας. Σχεδιασμένο με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, το 76% των οποίων προέρχεται από την καμέλια, η διάφανη υφή του gel με αναζωογονητική δράση, απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα. Με συνεχή χρήση, μειώνει ορατά την εμφάνιση των ρυτίδων και των πόρων, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και προσφέρει άνεση και λαμπερή όψη ξανά.

3. Αναζωογονητικό Scrub Σώματος Κorres

Jenny.Gr

To νέο αναζωογονητικό scrub σώματος συμβάλλει στην αποκάλυψη της πιο απαλής επιδερμίδας: Με φυσικούς απολεπιστικούς παράγοντες απομακρύνει νεκρά κύτταρα και ρύπους, καθώς το ενυδατικό blend 4 φυτικών ελαίων -ανάμεσά τους και το Κρητικό ελαιόλαδο θωρακίζει τη βελούδινη υφή. Το δέρμα απαλλάσσεται από την ξηρότητα και λάμπει.

4. Caudalie Vinotherapist Vegan Relipidating Body Balm

Jenny.Gr

Κατά του κνησμού, 100% απολαυστικό, το Replenishing Vegan Body Butter Vinotherapist® θρέφει εντατικά για 24 ώρες και επανορθώνει τις ξηρές επιδερμίδες με τάση για ατοπία, χαρίζοντας άνεση μεγάλης διάρκειας. Η πλούσια και μεταξένια υφή του, εμπλουτισμένη με λιπίδια φυτικής προέλευσης, ανακουφίζει από την αίσθηση φαγούρας και τραβήγματος, προσφέροντας απαλότητα και ελαστικότητα στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

5. Kiehl's Ultra Facial Hydrating Overnight Face Mask With 10.5% Squalane

Jenny.Gr

Αυτό το λανσάρισμα έγινε την τέλεια χρονική στιγμή. Είναι ιδανικό αν νιώθετε το δέρμα σας ότι είναι ξηρό και έχει ανάγκη από μια βαθιά ενυδάτωση. Η Kiehl's Ultra Facial Hydrating Face Mask με 10,5% Squalane είναι ένα πλούσιο βάλσαμο που όχι μόνο αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία, αλλά βοηθάει το δέρμα να κρατηθεί ενυδατωμένο ως και 3 μέρες.

6. Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream

Jenny.Gr

Η Clinique Smart Clinical Repair - Κρέμα Ματιών Διόρθωσης - διαθέτει πέντε διαφορετικά πεπτίδια για την ενίσχυση του κολλαγόνου. Με υποστήριξη από διάφορα εκχυλίσματα φυκιών, το δέρμα κάτω από τα μάτια δείχνει λιγότερο κουρασμένο και παραμένει πλήρως ενυδατωμένο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS