ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι κανόνες ομορφιάς της Sharon Stone -που μπορούμε να ακολουθήσουμε κι εμείς


Ελένη Τσούτση

21 Ιανουαρίου 2022

Οι κανόνες ομορφιάς της Sharon Stone -που μπορούμε να ακολουθήσουμε κι εμείς
Δείτε τα μυστικά ομορφιάς της απόλυτης σταρ

Η Sharon Stone είναι μια γυναίκα που όσο μεγαλώνει τόσο πιο εντυπωσιακή τη βρίσκουμε, και στα 63 της χρόνια δείχνει φρέσκια και λαμπερή. Είναι ένα πραγματικό beauty symbol, ενώ αγκαλιάζει την κάθε δεκαετία της ζωής της μοναδικά. Αναρωτιέστε ποια βήματα ακολουθεί στο skincare και στο καθημερινό μακιγιάζ της; Η ίδια έχει αποκαλύψει κατά καιρούς διάφορα από τα μυστικά της ομορφιάς της, μέσα από τις συνεντεύξεις που δίνει. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα πιο σημαντικά από αυτά και να κρατήσετε όσα χρειάζεστε. Η Sharon δεν μπορεί να κάνει λάθος.

1. Δεν επενδύει μόνο σε ακριβά skincare προϊόντα

Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι πολύ σημαντική για τη σταρ και μάλιστα έχει κρατήσει μέχρι και σήμερα μια πολύτιμη συμβουλή ομορφιάς που έλαβε από τη μητέρα της: «Να απλώνεις ενυδατική κρέμα δύο φορές την ημέρα, και να μην χρησιμοποιείς ποτέ σκληρά σαπούνια στο πρόσωπο. Αυτό θα είναι το μυστικό για να έχεις μια επιδερμίδα αλώβητη από το χρόνο». Ακόμη, η Stone ενώ μπορεί να έχει όποιο ακριβό skincare item επιθυμεί, προτιμά ακόμη και σήμερα πιο οικονομικά προϊόντα που όπως λέει λειτουργούν εξίσου καλά. Ένα από αυτά είναι η Αvon Rich Moisture Cream που την εφαρμόζει το πρωί και το βράδυ στο δέρμα της.

2. Λούζει τα μαλλιά της σχεδόν μία φορά την εβδομάδα

Η ίδια επενδύει σε καλά προϊόντα για τα μαλλιά της και επειδή έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά όλα αυτά τα χρόνια με τις αλλαγές που έχει κάνει φροντίζει να τους χαρίζει βαθιά ενυδάτωση. Επιλέγει να λούζει τα μαλλιά της κάθε 3 με 4 μέρες και δεν ξεχνάει να εφαρμόσει θερμοπροστατευτικό πριν το στέγνωμα.

3. Το καθημερινό μακιγιάζ της ταιριάζει με τη διάθεσή της

Τι σημαίνει αυτό; Ανάλογα με τι δουλειά έχει να κάνει επιλέγει αν θα κάνει ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ ή κάτι πιο ελαφρύ. Μάλιστα, έχει 3 foundations που εμπιστεύεται και είναι το Chantecaille Future Skin, το It Cosmetics CC+Cream το οποίο είναι πιο ενυδατικό και απορροφάται αμέσως από το δέρμα και τέλος το Koh Gen Do Water Foundation που λέει ότι είναι απλά φανταστικό!

4. Το scrub είναι το κλειδί για λαμπερό δέρμα

Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερή της συνέντευξη στο περιοδικό Allure πιστεύει στα απλά βήματα μια ρουτίνας ομορφιάς και όχι στα πολλά και περίπλοκα βήματα. «Απλά πλένω το πρόσωπό μου καλά με χλιαρό νερό και έπειτα κάνω scrub».

5. Δεν ξεχνά την περιποίηση της επιδερμίδας όταν ταξιδεύει

Ο ξηρός αέρας που έχει το αεροπλάνο δεν βοηθάει καθόλου την επιδερμίδα. Η Stone δεν ξεχνάει λοιπόν να βάζει κάτω από τα μάτια τις ειδικές μάσκες και ενυδατώνει όλη την επιδερμίδα της με ένα έλαιο.

6. Δεν κατακρίνει τις πλαστικές επεμβάσεις, απλά δεν τις επιλέγει

Η Sharon Stone είχε δηλώσει στο Harper Bazaar ότι δεν κρίνει τις γυναίκες που κάνουν botox ή κάποιες άλλες αισθητικές επεμβάσεις αλλά εκείνη δεν θέλει να κάνει. «Είναι οκ αν θέλεις να κάνεις, αλλά και οκ αν δεν θέλεις» εξήγησε. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε ένα άσχημο περιστατικό καθώς το 2004 έκανε κάποια παρέμβαση στα χείλη της και το αποτέλεσμα δεν της άρεσε καθόλου. Από τότε δεν έχει δοκιμάσει να κάνει κάτι άλλο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.