ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τέλος στη λιπαρότητα: 4 συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε


Ελένη Τσούτση

20 Ιανουαρίου 2022

Τέλος στη λιπαρότητα: 4 συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε
Έχετε λιπαρή επιδερμίδα;

Η υπερβολική παραγωγή σμήγματος φράζει τους πόρους και δημιουργείται γυαλάδα, μαύρα στίγματα και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που δημιουργούνται και σπυράκια. Φυσικά όλα αυτά κάνουν ένα δέρμα λιπαρό και χρειάζεται μια σωστή και συστηματική φροντίδα, ακολουθώντας τα κατάλληλα steps.

Ποια είναι αυτά τα βήματα;

  • Δώστε προσοχή στην απολέπιση

Τόσο η υπερβολική απολέπιση όσο και ο υπερβολικός καθαρισμός μπορούν να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα για το δέρμα σας. Οι experts τονίζουν ότι όσο περισσότερο αφαιρείται η λιπαρότητα του δέρματος, τόσο η επιδερμίδα αντιδραστικά προσπαθεί να επαναφέρει την ισορροπία και παράγει περισσότερο σμήγμα. Προτιμήστε να καθαρίζετε την επιδερμίδα σας πρωί και βράδυ και κάντε 1 φορά την εβδομάδα scrub.

Jenny.Gr
Pure Sugar Scrub Nourish & Soften L'Oréal ​
  • Eπιλέξτε καθαριστικά αποκλειστικά για λιπαρές επιδερμίδες

Καλό είναι να μην πειραματίζεστε με τα καθαριστικά προϊόντα. Εμπιστευθείτε προϊόντα που είναι κατάλληλα για λιπαρές επιδερμίδες και θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της δικιάς σας επιδερμίδας.

Jenny.Gr
CeraVe Foaming Cleanser Αφρώδες Καθαριστικό Προσώπου Για Λιπαρό Δέρμα
  • Χρησιμοποιήστε μάσκες

Επενδύστε σε ειδικές μάσκες που αφαιρούν τα μαύρα στίγματα και παράλληλα καθαρίζουν τους πόρους σε βάθος.

Jenny.Gr
Clear Improvement Mask Origins
  • Προστατευτείτε από τον ήλιο (ακόμη και το χειμώνα)

Επιλέξτε το κατάλληλο αντηλιακό που μπορεί να σας προσφέρει προστασία από την ακτινοβολία ενώ παράλληλα σας χαρίζει κάλυψη σε τυχόν ατέλειες με ματ φινίρισμα. Το πιο σημαντικό σημείο είναι η προστασία από τον ήλιο όλο το χρόνο.

Jenny.Gr
deal Soleil SPF 50 Ultra-Light & Fresh Vichy

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.