ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

10 κρέμες ματιών κατάλληλες για μαύρους κύκλους και πρησμένα μάτια


Ελένη Τσούτση

25 Ιανουαρίου 2022

10 κρέμες ματιών κατάλληλες για μαύρους κύκλους και πρησμένα μάτια
Χαρίστε ξεκούραση στα μάτια σας με τις καλύτερες κρέμες ματιών

Μετά την εφαρμογή της ενυδατικής σας κρέμας -που αυτές τις μέρες με τόσο κρύο κρίνεται απολύτως απαραίτητη, σειρά έχει η εφαρμογή της κρέμας ματιών που θα χαρίσει σύσφιξη στη περιοχή γύρω από τα μάτια. Αν ανήκετε στη κατηγορία των γυναικών που αμελείτε την περιποίηση των ματιών σας, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε και να προσθέσετε την κατάλληλη στο νεσεσέρ σας.

Αν αναλογιστείτε πόσο λεπτό και εύθραυστο είναι το δέρμα στην περιοχή κάτω από τα μάτια, σίγουρα θα αναθεωρήσετε. Ακόμη, αν θέλετε να έχετε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, καλό είναι να εντάξετε μια κρέμα ματιών από την ηλικία των 20.

Τι προσφέρει μία κρέμα ματιών; Ενυδάτωση, φωτεινότητα, καταπολέμηση ρυτίδων, λείανση λεπτών γραμμών αλλά και μείωση των μαύρων κύκλων. Γίνεται ασπίδα κατά του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων.

Jenny.Gr

Σαφώς δεν αρκεί μόνο να επιλέξετε μία οποιαδήποτε κρέμα, ένα serum ματιών και να τα εφαρμόζετε καθημερινά. Πρέπει να βρείτε προϊόντα που καλύπτουν τις απαιτήσεις, να τα απλώσετε με συγκεκριμένο τρόπο, σε μικρή ποσότητα και στα σημεία που πρέπει.

Με καθαρά χέρια, πιέστε απαλά το δέρμα κάτω από τα μάτια μέχρι να βρείτε το κόκαλο ακριβώς στην κορυφή του οστού που είναι το μάγουλό σας. Ξεκινώντας από εκεί, συνεχίζοντας προς το κόκαλο του άνω βλεφάρου σας και ακολουθώντας τη φορά που έχουν τα φρύδια σας, εφαρμόζεται τη κρέμα, με απαλές, κυκλικές κινήσεις.

Σβήστε τα σημάδια κούρασης από το πρόσωπό σας με μία από τις παρακάτω κρέμες:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.