ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Καστορέλαιο: Το έλαιο για μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες


Ελένη Τσούτση

29 Ιανουαρίου 2022

Καστορέλαιο: Το έλαιο για μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες
Σίγουρα οι περισσότερες λατρεύετε ένα βλέμμα με ένταση στις βλεφαρίδες σας, και συνήθως προσπαθείτε να το πετύχετε με τις πολλές στρώσεις mascara

Το καστορέλαιο είναι το ιδανικό συστατικό για να πλούσιες, δυνατές και πυκνές βλεφαρίδες. Σε περίπτωση που πέσει μία σταγόνα στο μάτι σας, μπορεί να αισθανθείτε κάποιο τσούξιμο. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ρίξτε άφθονο νερό και θα αισθανθείτε αμέσως καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε σίγουρες, ότι δεν έχετε κάποια αλλεργία στο συγκεκριμένο προϊόν.

Είναι αρκετά φθηνό και μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία. Χρησιμοποιήστε το ακόμα και για να ξεβάφετε τη μάσκαρα και γενικότερα το μακιγιάζ των ματιών σας.

Είναι ιδανικό και για την περιποίηση των φρυδιών σας, με ανάλογο τρόπο όπως στις βλεφαρίδες σας, εφαρμόστε το στην περιοχή και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι έχουν γίνει πιο πυκνά.

Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι το καστορέλαιο είναι ιδανικό και για τα μαλλιά μας. Ανακατέψτε το μαζί με άλλα φυσικά υλικά, όπως είναι το αμυγδαλέλαιο, αφήστε το στις άκρες σας για 30 με 40 λεπτά και απαλλαγείτε από την ενοχλητική ψαλίδα.

Για χείλη υγιή αλλά και με φυσική λάμψη, ταμπονάρετε ακόμα και με το δάχτυλό σας μερικές σταγόνες από αυτό το θαυματουργό υλικό.