ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3+1 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν για την προσωπική σου περιποίηση


JTeam

11 Μαρτίου 2022

3+1 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν για την προσωπική σου περιποίηση
Η γυναίκα σήμερα ακροβατεί μεταξύ πολλαπλών ρόλων και ως εκ τούτου ο χρόνος που είναι σε θέση να αφιερώσει στο look της είναι περιορισμένος.

Η προσωπική περιποίηση και φροντίδα αποτελεί υποχρέωση για κάθε γυναίκα, πρωτίστως για να διασφαλίσει πως πάνω απ’ όλα η ίδια θα αισθάνεται άνετα και όμορφα και με την εμφάνισή της. Κακά τα ψέματα, η γυναίκα σήμερα ακροβατεί μεταξύ πολλαπλών ρόλων -σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη, νοικοκυρά- και ως εκ τούτου ο χρόνος που θα είναι σε θέση να αφιερώσει στο look της είναι περιορισμένος. Ακόμα κι έτσι όμως έχει στη διάθεσή της 3+1 προϊόντα που θα αποτελέσουν τα «όπλα» της όσον αφορά στην ολοκληρωμένη και αποτελεσματική φροντίδα του προσώπου και του σώματός της. Έλα να τα δούμε.

Αποτριχωτική μηχανή

Jenny.Gr

Η αποτρίχωση αποτελεί εφιάλτη για πολλές γυναίκες. Όχι για ‘σένα όμως και αιτία γι’ αυτό είναι η αποτριχωτική σου μηχανή. Πρόκειται για τη συσκευή που δεν πρέπει να λείπει από το μπάνιο καμίας γυναίκας, αφού προσφέρει μόνιμη αποτρίχωση για να ξεμπερδεύεις από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το καλό με τις αποτριχωτικές μηχανές είναι πως θα σε καλύψουν τόσο ως προς το πρόσωπο, όσο και ως προς το υπόλοιπο σώμα σου. Λειτουργεί απλώς με ρεύμα και βασίζεται στην κλινικά ελεγμένη τεχνολογία IPL (intense pulse light ή έντονο παλμικό φως) που διατηρεί το δέρμα ανέπαφο. Θα σε καταπλήξει με την ακρίβειά της ενώ τα κορυφαία μάλιστα μοντέλα, διαθέτουν αισθητήρα που προσαρμόζει την έντασή τους ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας.

Σεσουάρ

Jenny.Gr

Σεσουάρ: το απόλυτο «εργαλείο»! Θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις το look που έχεις κατά νου, εύκολα και γρήγορα. Όσο υψηλότερη η ισχύς του (μετριέται σε W) τόσο το καλύτερο. Ο θερμός αέρας που εκτοξεύεται με μεγάλη ένταση από το στόμιό του, στεγνώνει τα μαλλιά στη στιγμή, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τα φερμάρεις (χρησιμοποιώντας π.χ. μία βούρτσα) κατά βούληση. Το σεσουάρ διαθέτει πολλαπλές επιλογές θερμοκρασίας για να επιλέξεις την κατάλληλη βάσει της υγρασίας και της πυκνότητας των μαλλιών σου. Τα top μοντέλα πλαισιώνονται δε από έξτρα αξεσουάρ που θα κάνουν το έργο σου ακόμα ευκολότερο ενώ εκτοξεύουν και κρύο αέρα για τέλειο φινίρισμα και επαγγελματικού επιπέδου styling.

Ηλεκτρική βούρτσα

Jenny.Gr

Μία ηλεκτρική βούρτσα αποτελεί τον έξυπνο και βολικό τρόπο να χτενίσεις τα μαλλιά σου, δίνοντάς τους σχήμα και όγκο στη στιγμή. Με κεραμική επίστρωση που χαρίζει απλόχερα φυσική λάμψη στην τρίχα, θωρακίζοντάς την παράλληλα, διαθέτει διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας προκειμένου να πετύχεις το στυλ της αρεσκείας σου. Κάποιες προτάσεις έρχονται και με τρίχες κερατίνης για ακόμα πιο λαμπερό look και μάλιστα… μακράς διαρκείας. Η ισχύς είναι κάτι που και εδώ θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν σου: όσο πιο πολλά τα W, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η βούρτσα. Η ηλεκτρική βούρτσα θα γίνει ο προσωπικός σου hair styler: με τη βοήθειά της θα είσαι σε θέση να πετύχεις το χτένισμα των ονείρων σου, ακόμα κι όταν δε βρίσκεσαι καν σπίτι.

Ισιωτική μαλλιών

Jenny.Gr

Ένα τρίτο και τελευταίο αξεσουάρ έρχεται να σου λύσει τα χέρια, είναι το ισιωτικό ψαλίδι ή ισιωτική μαλλιών, όπως θα το δεις να αναφέρεται. Πρόκειται για μία εύχρηστη και συμπαγή ηλεκτρική συσκευή η οποία ισιώνει την τρίχα, εύκολα, γρήγορα και κυρίως χωρίς να την ταλαιπωρεί. Η ισιωτική συνήθως διαθέτει πλάκες τουρμαλίνης ή/και κερατίνης που προσδίδουν στο μαλλί έξτρα λάμψη, ενώ προσφέρουν πολλαπλά επίπεδα θερμοκρασίας έτσι ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει στην τρίχα σου. Χάρη στο συμπαγές της design, η ισιωτική είναι τέλεια λύση για εκδρομές, επαγγελματικά και όχι μόνο ταξίδια και εξόδους. Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, ζεσταίνεται στη στιγμή και τιθασεύει τα φριζαρισμένα μαλλιά για εμφανίσεις που κολακεύουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.