ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Dolly Parton αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της - Ξυπνάει ξημερώματα και λατρεύει το skincare


Ελένη Τσούτση

12 Απριλίου 2022

Η Dolly Parton αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της - Ξυπνάει ξημερώματα και λατρεύει το skincare
H Dolly Parton φροντίζει πάντα να μας ξαφνιάζει με τις δηλώσεις της και πλέον και με τα μυστικά ομορφιάς της που δεν μοιάζουν με τα συνηθισμένα

Μπορεί να δουλεύει 9- 5, αλλά η Dolly Parton ξεκινάει τη μέρα της στις 3 τα ξημερώματα. Η 76χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι λατρεύει το πρωινό ξύπνημα και της αρέσει να αξιοποιεί τον χρόνο της στο έπακρο. Εντάξει και εμάς μας αρέσει να ξεκινάμε τη μέρα μας με ενέργεια, αλλά όχι σίγουρα από τις 3 τα ξημερώματα!

«Πηγαίνω για ύπνο αρκετά νωρίς, αλλά ακόμα κι αν έχω κάτσει μέχρι αργά - είναι σαν ένα μικρό ρολόι μέσα μου που λέει: «Είναι 3:00 η ώρα!»» ανέφερε σε συνέντευξή της στο Insider. H ίδια μάλιστα τόνισε ότι δεν αισθάνεται ποτέ κουρασμένη, λέγοντας: «Δεν χρειάζομαι τόσο πολύ ύπνο όσο άλλοι άνθρωποι. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της οικογένειας Parton. Είμαι σαν τον μπαμπά μου. Ξυπνούσε πάντα νωρίς, ακόμα κι αν έπρεπε να πάει για ύπνο αργά».

Η τραγουδίστρια μάλιστα μοιράστηκε και μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της. Δεν ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη skincare τελετουργία και εμπιστεύεται και εκπτωτικά προϊόντα ομορφιάς. «Τα περισσότερα από τα προϊόντα που κοστίζουν λιγότερο είναι εξίσου καλά και μερικές φορές καλύτερα από αυτά που κοστίζουν μια περιουσία».

Όταν ρωτήθηκε για την εμφάνισή της, η Parton δήλωσε ότι το να μείνει μακριά από τον ήλιο από μικρή τη βοήθησε να διατηρήσει το δέρμα της λείο και ελαστικό. Εδώ θα συμφωνήσουμε με την Parton, αφού όλοι οι skincare experts τονίζουν πόσο σημαντικό είναι να φοράμε αντηλιακό όλον τον χρόνο.

«Δεν βγήκα ποτέ στον ήλιο. Δεν έχω πολλά από τα ίδια προβλήματα με τις γυναίκες της ηλικίας μου. Θα το έκανα αν μπορούσα να μαυρίσω, αλλά δεν μπορούσα οπότε τώρα είμαι χαρούμενη!».

Βέβαια, εκεί που μας βρίσκει αντίθετους είναι ότι δεν κάνει ντεμακιγιάζ. Αποκάλυψε ότι κοιμάται εδώ και χρόνια χωρίς να κάνει ντεμακιγιάζ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «"Κάνω όλη την φροντίδα της επιδερμίδας και τον καθαρισμό του προσώπου μου το πρωί επειδή συνήθως κοιμάμαι βαμμένη", είπε στο WSJ Magazine στο οποίο παραχώρησε συνέντευξη. Συνέχισε, λέγοντας: "Επειδή ποτέ δεν ξέρεις αν θα γίνει σεισμός ή κανένας ανεμοστρόβιλος ή καμιά καταιγίδα, θέλω να είναι έτοιμη αν χρειαστεί ξαφνικά να βγω από το σπίτι μέσα στη νύχτα!"».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.