ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα ωραιότερα αρώματα με βάση το πατσουλί


Ελένη Τσούτση

15 Απριλίου 2022

Τα ωραιότερα αρώματα με βάση το πατσουλί
Επιλέξτε το επόμενο αγαπημένο σας άρωμα με πρωταγωνιστή το πατσουλί

Το πατσουλί είναι ένα από εκείνα τα αρώματα που ίσως δεν αρέσει στις περισσότερες γυναίκες αλλά μήπως ήρθε η ώρα να σας αλλάξουμε γνώμη; Κάποτε θεωρήθηκε ως ένα πικάντικο - γλυκό άρωμα που φορούσαν τα παιδιά λουλουδιών τη δεκαετία του 1960, αλλά το πατσουλί βρίσκεται ως κύριο συστατικό σε πολλά από τα πιο όμορφα αρώματα του κόσμου!

Το πατσουλί, ως φυτό, είναι μέλος της οικογένειας της μέντας, Lamiaceae. Αναπτύσσεται καλύτερα σε τροπικές περιοχές, αφού προέρχεται από τη Νοτιοανατολική Ασία. Λόγω της χρήσης του ως άρωμα, καλλιεργείται πλέον σε όλο τον κόσμο.

Φυσικά, η βιομηχανία αρωμάτων δεν είναι η μόνη που το εκμεταλλεύεται αφού χρησιμοποιείται και σε διάφορες εναλλακτικές ιατρικές πρακτικές. Γλυκό και έντονο, το πατσουλί έχει χρησιμοποιηθεί σε αμέτρητα αρώματα για ισχυρό (ίσως πολύ δυνατό) αποτέλεσμα.

Ακολουθούν τα ωραιότερα αρώματα με βάση το πατσουλί που ξεχωρίσαμε εμείς για όσους αυτήν την περίοδο αναζητούν ένα γλυκό, ξυλώδες άρωμα, ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Jubilant Pine & Patchouli Eau De Toilette

Jenny.Gr

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum

Jenny.Gr

Byredo Bibliothèque Eau de Parfum

Jenny.Gr

The Nue Co Forest Lungs

Jenny.Gr

Lancôme La Vie Est Belle

Jenny.Gr

The 7 Virtues Patchouli Citrus Eau de Parfum

Jenny.Gr

Viktor & Rolf Flowerbomb

Jenny.Gr

Nest Midnight Fleur Eau De Parfum

Jenny.Gr


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.