ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα top face mists που θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

21 Απριλίου 2022

Τα top face mists που θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σας
Το πλέον απαραίτητο προϊόν για το νεσεσέρ σας

Μια αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη. Αρκεί ένα καλό καθαριστικό και φυσικά μια ενυδατική κρέμα με SPF. Προσωπικά, φροντίζω βέβαια μία ή δύο φορές την εβδομάδα, να εφαρμόζω ενεργά συστατικά όπως η βιταμίνη C. Το μότο μου είναι ένα: όσο πιο απλά τόσο καλύτερα!

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για μια λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. Καλό είναι να ενυδατώνουμε το δέρμα μας δυο φορές την ημέρα, μία με το που ξυπνάμε το πρωί και μία λίγο πριν κοιμηθούμε το βράδυ.

Τώρα όμως που οι μέρες γίνονται πιο ζεστές και το δέρμα αφυδατώνεται διαρκώς και χρειάζεται περισσότερη υγρασία Σύμφωνα με τους ειδικούς στο skincare, τα face mists είναι εκείνα τα θαυματουργά προϊόντα που θα αναβαθμίσουν τη ρουτίνα σας χαρίζοντας 24/7 ενυδάτωση. Χάρη στις αναζωογονητικές συνθέσεις τους, όχι μόνο δροσίζουν το πρόσωπο με ένα ψέκασμα αλλά και χαρίζουν όλα τα οφέλη του ιαματικού νερού.

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ώρα να εντάξετε κι εσείς ένα face mist στο νεσεσέρ σας, διαλέγοντας ένα από τα 6 που σας προτείνουμε παρακάτω.

Hydrabio Eau De Soin Moisturizing Anti-UV Mist SPF30, Bioderma

Jenny.Gr

Thermal Spring Water, La Roche Posay

Jenny.Gr

Beauty Elixir, Caudalie

Jenny.Gr

The Mist, La Mer

Jenny.Gr

Glow Mist, Pixi by Petra

Jenny.Gr

Facial Spray With Aloe, Herbs And Rosewater, Mario Badescu

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS