ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Self tan: Τα καλύτερα προϊόντα για τέλεια, φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

20 Απριλίου 2022

Self tan: Τα καλύτερα προϊόντα για τέλεια, φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα
Το self-tan είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσετε sun-kissed όψη στην επιδερμίδα πριν κάνετε το πρώτο σας μπάνιο

Tο πρώτο μπάνιο δεν αργεί και πλέον όλες μας ονειρευόμαστε την τέλεια μαυρισμένη επιδερμίδα σε μια υπέροχη παραλία μακριά από την καθημερινότητα του γραφείου και των υποχρεώσεων. Τώρα λοιπόν, που ο καιρός φτιάχνει και η παραλία μας καλεί, σίγουρα σκέφτεστε πώς θα αποκαλύψετε τη λευκή σας επιδερμίδα. Κάπου εδώ, ευτυχώς έρχονται τα self tanning προϊόντα για να δώσουν μία πιο ασφαλή λύση αλλά και άμεση.

Χωρίς καν να χρειαστεί να εκτεθείτε στον ήλιο, μπορείτε να αποκτήσετε το πολυπόθητο bronze χρώμα μόνες σας στο σπίτι, σαν να απλώνατε μια κρέμα σώματος. Το μαύρισμα πλέον μπορεί να γίνει η πιο εύκολη διαδικασία καθώς οι αυτομαυριστικές φόρμουλες είναι εδώ έτοιμες να τις δοκιμάσετε και να δημιουργήσετε το πιο καλοκαιρινό outfit.

Jenny.Gr

Για να γίνει ακόμη καλύτερη η εφαρμογή, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα:

  • Self-tanning χωρίς απολέπιση σημαίνει ανομοιόμορφο μαύρισμα. Γι' αυτό πριν εφαρμόσετε το αυτομαυριστικό προϊόν σας, κάντε scrub σε όλο το σώμα σας.

  • Ενυδατώνοντας την επιδερμίδα σας πριν το self-tanning, το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργείτε έναν φραγμό ανάμεσα στο προϊόν και το δέρμα σας, με αποτέλεσμα να μην έχετε τέλεια απόδοση.
  • Σε κάθε συσκευασία αναγράφεται ο χρόνος που πρέπει να αφήσετε το προϊόν για να δράσει, ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες.

LANCASTER SUN 365- Instant Self Tanning Gel Cream

Jenny.Gr

Garnier Αυτομαυριστικός Αφρός

Jenny.Gr

Bronze Water Color Mist Frezyderm

Jenny.Gr

Flash Bronzer Gel Jambes Lancome

Jenny.Gr

Ενυδατικό Autobronzant Avene

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS