ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η αγαπημένη μάσκα προσώπου της Rihanna για λαμπερή επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

20 Απριλίου 2022

Η αγαπημένη μάσκα προσώπου της Rihanna για λαμπερή επιδερμίδα
H Rihanna πάντα μας ενθουσιάζει με ό,τι ανεβάζει στο Instagram, ειδικά τώρα που είναι έγκυος και μας δείχνει την πιο γλυκιά αλλά και sexy εικόνα της κάνοντας για μία ακόμη φορά τη διαφορά

Η μέλλουσα μαμά τώρα που έχει περισσότερο χρόνοι για εκείνη φαίνεται ότι απολαμβάνει να περιποιείται την επιδερμίδα της και φυσικά επιλέγει μία μάσκα από το δικό της beauty brand. H Rihanna κατάφερε με την Fenty να κατακτήσει και τη βιομηχανία της ομορφιάς και μάλιστα πρόσφατα μπήκε για πρώτη φορά στο club των δισεκατομμυριούχων, σύμφωνα με τo Forbes.

Η αγαπημένη pop star ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία και αποκάλυψε το πιο πρόσφατο προϊόν της Fenty Skin που κυκλοφορεί στην αγορά: τη μάσκα αποτοξίνωσης προσώπου Cookies N Clean. Στη selfie που πόσταρε, την έχει εφαρμόσει σε όλο της το πρόσωπο ενώ φορά γυαλιά ηλίου και απολαμβάνει το καθημερινό beaute της.

Jenny.Gr

Σύμφωνα μάλιστα με την προσωπική της makeup artist Priscilla, ο λόγoς για τη λαμπερή επιδερμίδα της Rihanna είναι η αγάπη της για τις μάσκες προσώπου. Η Rihanna, ακολουθεί όλη τη διαδικασία που απαιτείται για το σωστό treatment με τη μάσκα, χρησιμοποιώντας face scrub για να ανοίξουν και να καθαρίσουν οι πόροι της και έπειτα χρησιμοποιεί μια μάσκα λάμψης εμπλουτισμένη ώστε να έχει λεία επιδερμίδα. Με αυτή τη διαδικασία το μακιγιάζ «στρώνει» ομοιόμορφα και το τελικό φινίρισμα δείχνει πιο flawless.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS