ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Oι skincare συνήθειες που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

23 Απριλίου 2022

Oι skincare συνήθειες που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σας
Pexels
Οι μικρές αλλαγές στο skincare μπορεί να σας χαρίσουν μια λαμπερή επιδερμίδα

Σύμφωνα με τους skincare experts, το δέρμα αλλάζει και κάθε δεκαετία έχει άλλες ανάγκες από αυτές που είχε. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούσατε πριν λίγα χρόνια ίσως να μην είναι πια τόσο αποτελεσματικά στην επιδερμίδα σας και για αυτό δεν φταίνε εκείνα. Πρέπει απλώς να αλλάξετε τη ρουτίνα της περιποίησής σας, καθώς και τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις συνήθειες που θα βοηθήσουν το δέρμα σας να δείχνει νεανικό και λαμπερό.

Μην αμελείτε το toner

Εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό, το serum και την ενυδατική, ενδιάμεσα από το πρώτο και το δεύτερο step, πρέπει να εντάξετε και το toner. Ουσιαστικά αυτό είναι το προϊόν που βοηθάει στη σωστή δράση της κρέμας που εφαρμόζετε.

Υπενθυμίζουμε το λαιμό και το ντεκολτέ

Όλες το γνωρίζουμε, αλλά λίγες το εφαρμόζουμε. Η skincare περιοίηση δε σταματά στο πρόσωπο, συνεχίζει στο λαιμό αλλά και το ντεκολτέ.

Ενυδατώνουμε καθημερινά και τα χέρια

Ιδανικά, αφήστε την ενυδατική χεριών, στο κομοδίνο σας. Κάθε βράδυ πριν ξαπλώσετε απλώστε μία γενναιώδορη ποσότητα και κάνετε απαλό μασάζ.

Η μάσκα γίνεται εβδομαδιαία συνήθεια

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το πιο Googled trend τα τελευταία χρόνια της πανδημίας. Πλέον κάνουμε focus στο λαμπερό, υγιές πρόσωπο και ξεχνάμε τα βαριά μακιγιάζ και τις υπερβολές. Η μάσκα είναι το προϊόν που χαρίζει τη λάμψη που χρειαζόμαστε. Αρκεί να βρούμε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες.

Καθαρισμός προσώπου

Εκτός από τον καθημερινό, πρωινό και βραδινό καθαρισμό που κάνουμε, κανονίζουμε μέσα στο χρόνο, ιδανικά δύο φορές να επισκεπτόμαστε αισθητικό και να κάνουμε ένα σχολαστικό καθαρισμό προσώπου. Είναι ένα δώρο προς τον εαυτό μας.

Περιποιούμαστε την περιοχή των ματιών, ακριβώς όπως την επιδερμίδα

Είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και απαιτεί την προσοχή μας. Πρωί, βράδυ βάζουμε ενυδατική κρέμα ακολουθώντας πάντα τη φορά των φρυδιών, για σωστή αιμάτωση της περιοχής. Για extra ενυδάτωση, μπορούμε εβδομαδιαία να κάνουμε ακόμα και μάσκα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS