ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Κάντε τους πόρους της επιδερμίδας σχεδόν αόρατους με αυτά τα tips


Ελένη Τσούτση

23 Απριλίου 2022

Κάντε τους πόρους της επιδερμίδας σχεδόν αόρατους με αυτά τα tips
Οι μεγάλοι πόροι στην επιδερμίδα του προσώπου είναι κάτι που πολλές φορές γίνεται ενοχλητικό καθώς εμποδίζουν το να «στρώνουν» καλά τα προϊόντα ομορφιάς

Αν ανήκετε στη κατηγορία των γυναικών που έχουν λιπαρό –μεικτό τύπο επιδερμίδας θα κατανοείτε αυτή την αίσθηση. Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για να μειώσετε τους πόρους σας; Συγκεντρώσαμε τα παρακάτω tips που εάν τα δοκιμάσετε θα δείτε αμέσως την αλλαγή.

Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν καθαρισμού σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Μη ξεχνάτε ότι στόχος σας είναι να μειώσετε τη λιπαρότητα της επιδερμίδας σας ώστε να καταπολεμηθούν και οι μεγάλοι πόροι.

Κάντε απολέπιση

Βάλτε στη ρουτίνα περιποίησής σας τη πιο συχνή απολέπιση και θα δείτε τους τους πόρους σας να συρρικνώνονται. Μια απολεπιστική κρέμα για τον δικό σας τύπο δέρματος θα σας βοηθήσει σε αυτό το βήμα.

Jenny.Gr

Κάντε μάσκα πιο συχνά

Μια μάσκα προσώπου για λιπαρά –μεικτά δέρματα μια με δυο φορές την εβδομάδα θα βοηθήσει αισθητά να καταπολεμηθούν οι μεγάλοι πόροι.

Μην αγγίζετε συχνά το πρόσωπό σας

Αν αγγίζετε το πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας τότε ενισχύετε τη λιπαρότητα μεταφέρετε και μικρόβια κάτι που φυσικά δεν επιθυμείτε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS