ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αδυνάτισμα, σύσφιγξη και λείανση δέρματος εκεί που τα χρειάζεστε


Μαίρη Αργείτου

28 Απριλίου 2022

Αδυνάτισμα, σύσφιγξη και λείανση δέρματος εκεί που τα χρειάζεστε
pexels
Συνδυάστε την LPG endermologie®, την πιο διάσημη θεραπεία παγκοσμίως κατά της κυτταρίτιδας με την κρυολιπόλυση Cool 4D, την πιο ενδεδειγμένη μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδο αντιμετώπισης του τοπικού πάχους.

Οι θεραπείες LPG και Cool 4D και τα συνεργικά τους αποτελέσματα

Η τεχνική LPG endermologie® του συστήματος Cellu M6 Integral 2i διεγείρει το δέρμα και τον υποδόριο ιστό και ενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τα κύτταρα χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες. Στη συνέχεια η επιδερμίδα μεταμορφώνεται εκ των έσω, με ορατά αποτελέσματα στη σμίλευση και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Πιο συγκεκριμένα, η πατενταρισμένη θεραπεία LPG endermologie® δρα άμεσα στα λιποκύτταρα (κύτταρα αδυνατίσματος) και στους ινοβλάστες του δέρματος (κύτταρα νεότητας). Ως αποτέλεσμα:

• η κυτταρίτιδα, που επηρεάζει το 90% των γυναικών (ακόμη και των πιο αδύνατων και γυμνασμένων) σταδιακά μειώνεται, αφήνοντας το δέρμα πιο λείο και απαλό,

• η ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται και επανέρχεται στο δέρμα ο τόνος και η σφριγηλότητά του,

• οι τοπικές εναποθέσεις λίπους μειώνονται, το σώμα σμιλεύεται και -το σημαντικότερο- χάνονται πόντοι από τα σημεία που επιθυμείτε και

• συμπτώματα όπως βαριά και επίπονα πόδια ή πρησμένοι αστράγαλοι (αποτέλεσμα κακής φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας) ανακουφίζονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία , χαρίζοντας άμεση αίσθηση ευεξίας.

Από την άλλη, η θεραπεία τρισδιάστατης κρυολιπόλυσης Cool 4D είναι η μόνη μη επεμβατική τεχνική που μειώνει το τοπικό πάχος κατά 30%-40% σε μία μόνο συνεδρία! Είναι μια γρήγορη και άνετη θεραπεία που χάρη στις πολλαπλές αποσπώμενες κεφαλές της πραγματοποιείται σε πολλές διαφορετικές περιοχές του σώματος (χέρια, πλάτη, μέση, κοιλιά, γλουτούς, μηρούς, γόνατα, κα). Επιπροσθετα μπορεί να εφαρμοστεί σε περισσότερες από μία περιοχές θεραπείας, ενώ ο ασθενής δύναται να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Τι συμβαίνει, όμως, κατά τη διάρκεια της θεραπείας Cool 4D; Μακροχρόνιες μελέτες έχουν αποδείξει ότι εάν τα λιποκύτταρα υποβληθούν σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καταστρέφονται. Έτσι και το σύστημα Cool 4D που διαθέτει ισχυρότατη σφαιρική ψύξη (-9 C°) στις 360◦, υποβάλλει τα επιλεγμένα λιποκύτταρα για περίπου 1 ώρα σε απόλυτα ομοιόμορφη και ελεγχόμενη ψύξη έως ότου αυτά καταστραφούν. Ο οργανισμός στη συνέχεια απομακρύνει σταδιακά τα νεκρά λιποκύτταρα μέσω του φυσικού του μεταβολισμού με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του λίπους στην περιοχή θεραπείας.

Απολαύστε κι εσείς τα πλεονεκτήματα των θεραπειών LPG και Cool 4D

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ LPG endermologie

Μείωση περιφέρειας μηρών

Μείωση περιφέρειας μέσης

Μείωση περιφέρειας γλουτών

Ενεργοποίηση της λιπόλυσης (αποβολή λίπους), μέγιστο βαθος του υποδόριου λίπους

Διέγερση του δερματικού ιστού

Αύξηση ενδογενούς υαλουρονικού οξέος

Αύξηση ελαστίνης

Σύσφιγξη δέρματος

Πατενταρισμένη τεχνολογία μηχανικής διέγερσης

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ COOL 4D

Μη-επεμβατική και αναίμακτη μέθοδος κρυολιπόλυσης

Χωρίς χρήση αναισθησίας

Σφαιρική Μέθοδος Ψύξης 360˚

Ασφαλής, άμεσα αποτελεσματική και χωρίς χρόνο αποθεραπείας

Άνετη, γρήγορη και εύκολη θεραπεία

Προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων

Ενισχυμένος ψυκτικός μηχανισμός (έως –9 ˚C)

Διπλές κεφαλές για ταυτόχρονες θεραπείες

Δύο διαφορετικοί τύποι κεφαλών

Πιο αναλυτικά, η LPG endermologie επιταχύνει το αποτέλεσμα της θεραπείας Cool 4D και την απώλεια του λίπους, καθώς –μέσω της διέγερσης της λεμφικής κυκλοφορίας – βοηθά στο να αποβάλλονται γρηγορότερα από τον οργανισμό τα λιποκύτταρα που έχουν καταστραφεί κατά τη διάρκεια της κρυολιπόλυσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.