ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι 3 «χρυσοί κανόνες» για τον καθαρισμό της επιδερμίδας που πρέπει να γνωρίζετε


Ελένη Τσούτση

29 Απριλίου 2022

Οι 3 «χρυσοί κανόνες» για τον καθαρισμό της επιδερμίδας που πρέπει να γνωρίζετε
Pexels
Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για την επιδερμίδα σας από ένα καλό καθαρισμό προσώπου και βέβαια ενυδάτωση

Η σωστή ρουτίνα καθαρισμού του προσώπου σας, μπορεί σταδιακά να σας εξασφαλίσει μια υπέροχη και λαμπερή επιδερμίδα. Σκεφτείτε για παράδειγμα κάποια εποχή που την είχατε αμελήσει. Σίγουρα η θαμπάδα και η κούραση θα ήταν εμφανή. Κάντε λοιπόν μία καθημερινή υπενθύμιση στον εαυτό σας και επενδύστε στα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού.

1ος κανόνας: Επιλέξτε τα προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ σύμφωνα με την επιδερμίδα σας. Τα μαντηλάκια καθαρισμού μιας χρήσης είναι καλά και πρακτικά για το ταξιδιωτικό νεσεσέρ σας ή για ένα βράδυ που ξενυχτήσατε και δεν έχετε κουράγιο για ντεμακιγιάζ. Καλό είναι να μην το παρακάνετε με τη χρήση τους γιατί αφυδατώνουν την επιδερμίδα.

Jenny.Gr
Pexels

2ος κανόνας: Αυτό που κάνω τουλάχιστον μία φορά την ημέρα είναι ένα καλό καθαρισμό, τόνωση και στη συνέχεια ενυδάτωση της επιδερμίδας μου με απαλές κινήσεις. Ο σχολιαστικός καθαρισμός και το ντεμακιγιάζ είναι πολύ σημαντικός γιατί αφαιρεί τους ρύπους, τη λιπαρότητα και ισορροπεί την επιδερμίδα χαρίζοντας της λάμψη. Εάν το προϊόν σας είναι σε μορφή γαλακτώματος χρησιμοποιήστε δίσκους ντεμακιγιάζ και κάντε κινήσεις από μέσα προς τα έξω. Μην ξεχνάτε την περιοχή του λαιμού. Εάν πάλι το προϊόντα σας είναι αφρός ή τζελ τότε κάντε κυκλικές κινήσεις μασάζ με κατεύθυνση ελαφρώς προς τα πάνω.

Tip: μην ξεχνάτε το λαιμό, τους λοβούς των αυτιών και το πηγούνι.

3ος τρίτος: Χρησιμοποιήστε τονωτική σας λοσιόν καθώς θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τα υπολείμματα από το προϊόν καθαρισμού και θα καθαρίσει εντελώς το τοπίο από λιπαρότητα και ρύπους.

Δοκιμάστε τα παραπάνω tips και χαρίστε λάμψη στο δέρμα σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS