ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ανανεώστε τη βραδινή σας ρουτίνα με αυτά τα 3 βήματα, αν έχετε ευαίσθητο δέρμα


Ελένη Τσούτση

21 Μαΐου 2022

Ανανεώστε τη βραδινή σας ρουτίνα με αυτά τα 3 βήματα, αν έχετε ευαίσθητο δέρμα
Το ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται ειδική φροντίδα όλο το χρόνο

Η κάθε επιδερμίδα πρέπει να ακολουθεί τη δική της περιποίηση και ειδικά όταν πρόκειται για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Ο συγκεκριμένος τύπος επιδερμίδας πρέπει να ακολουθεί ορισμένα βήματα στη καθημερινή της ρουτίνα.

Για τον δικό σας τύπο δέρματος θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικές στα σαπούνια, τις κρέμες και το foundation που χρησιμοποιείτε καθώς αν δεν είναι τα κατάλληλα, το ευαίσθητο δέρμα σας θα αντιδρά πολύ γρήγορα με ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Ακόμη και οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας επηρεάζουν τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Σήμερα λοιπόν θα εστιάσουμε στη βραδινή περιποίηση και στα 3 απλά steps που πρέπει να ακολουθήσετε:

Jenny.Gr

Καθαρισμός

Φροντίστε στο καθαρισμό του προσώπου σας να χρησιμοποιείτε απαλά προϊόντα και καλό θα είναι να μη περιέχουν σαπούνι που θα επιβαρύνει την επιδερμίδα σας. Επιπλέον, να μην αμελείτε οι κινήσεις σας να είναι μαλακές και προσεκτικές.

Φροντίδα ματιών

Στα μάτια σας καλύτερο είναι να εφαρμόζετε μια ειδική κρέμα σε περίπτωση που έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, ώστε να ενυδατώνεται σωστά αυτό το σημείο.

Ενυδάτωση

Προτιμήστε μία πιο βαριά ενυδατική κρέμα, αφού η ενυδάτωση είναι ότι ακριβώς έχει ανάγκη μια ευαίσθητη επιδερμίδα. Επίσης, η βαριά κρέμα θα κάνει το δέρμα σας όλο και πιο μαλακό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS