ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα top 5 αρώματα που μυρίζουν καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

19 Μαΐου 2022

Τα top 5 αρώματα που μυρίζουν καλοκαίρι
Μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι και ήρθε η στιγμή που θα επιλέξουμε το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα που θα μας συντροφεύσει τους επόμενους μήνες

Η νέα σεζόν απαιτεί όχι μόνο ανανεωμένα, καλοκαιρινά looks αλλά και τα κατάλληλα αρώματα που θα ολοκληρώσουν μοναδικά τόσο τα outfits μας όσο και τη διάθεσή μας. Τα ταξίδια και οι διακοπές θα έχουν τον πρώτο λόγο και αν μη τι άλλο, μια νότα αισιοδοξίας μπορείτε να την βρείτε σε μια μεθυστική ευωδιά ενός αρώματος.

Jenny.Gr

Ένα άρωμα έχει τη δύναμη να μας ταξιδεύσει σε νέα μέρη, να δημιουργήσει νοσταλγικά συναισθήματα και να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία μας σε ένα χώρο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που πολλές φορές συνδέουμε τις αναμνήσεις μας με συγκεκριμένα αρώματα. Έτσι όταν θα επιλέξετε το νέο καλοκαιρινό σας άρωμα, σκεφτείτε αμέσως ότι θα συνδεθεί με τις νέες εμπειρίες που θα ζήσετε!

Συγκεντρώσαμε και παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα ιδανικά αρώματα που μπορούν να συντροφεύσουν τις καλοκαιρινές σας στιγμές.

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight

Jenny.Gr

Με το νέο Rose Goldea Blossom Delight Eau de Toilette, ο Οίκος Bulgari μεταφράζει την οσφρητική προσδοκία των τριαντάφυλλων σε μια ελαφριά και εξαιρετικά φωτεινή υπογραφή. Πλαισιώνοντας την ενταση του Eau de Parfum, το οποίο αναδεικνύει ένα πλούσιο και βελούδινο τριαντάφυλλο σε κάθε πτυχή του αρώματος, το νέο Eau de Toilette προσφέρει τα πιο φρέσκα ανοιξιάτικα λουλούδια γύρω από μια καρδιά λεπτών τριαντάφυλλων, που ετοιμάζονται να ανθίσουν.

Juliette Has A Gun Magnolia Bliss Eau De Parfum

Jenny.Gr

Αναζωογονητική και απαλή σύνθεση λουλουδιών, σε συνδυασμό με μια δόση από δαμάσκηνο mirabelle, που προσδίδει μια γευστική νότα στο άρωμα. Το άρωμα είναι εμπνευσμένο από τα πολύχρωμα καλοκαίρια στην εξοχή, εκείνα τα καλοκαίρια που χαλαρώνεις και ξεκουράζεσαι πραγματικά..ΕΙΡΗΝΗ!

Estée Lauder Beautiful Magnolia

Jenny.Gr

Ένα μείγμα που υπνωτίζει με χαρακτηριστικές νότες από έλαιο Chinese Magnolia, Ίριδα, πλούσια Ξύλα και Πατσουλί.

Zadig & Voltaire This is Her! Vibes of Freedom Eau de Parfum

Jenny.Gr

Το νέο Eau de Parfum για γυναίκες του οίκου Zadig&Voltaire που δημιουργήθηκε από την Sidonie Lancesseur είναι μια φρέσκια και λουλουδάτη νότα θετικότητας, προκαλώντας μια θετική αύρα γύρω μας! Άνθιση ελευθερίας με παιώνια και αχλάδι. Φωτεινό γιασεμί & τριαντάφυλλο.

HERMÈS Elixir des Merveilles Eau de Parfum

Jenny.Gr

Ένα μαγευτικό, λαχταριστό και αισθησιακό μείγμα. H καραμελωμένη σάρκα πορτοκαλιού με επικάλυψη σοκολάτας, οι ξυλώδεις μυρωδιές που γίνονται ένα με το γκρίζο κεχριμπάρι, το ρετσίνι και η ζεστασιά του βάλσαμου αναδεικνύουν τον αισθησιασμό και τη γενναιοδωρία του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.